Μπαστακός στο gazzetta.gr: «Ετσι νικήσαμε τον ΠΑΟΚ»

Μπαστακός στο gazzetta.gr: «Ετσι νικήσαμε τον ΠΑΟΚ»

bet365

O παίκτης που άνοιξε το σκορ κόντρα στον ΠΑΟΚ, Μιχάλης Μπαστακός, μίλησε στο gazzetta.gr για τη σπουδαία νίκη της Παναχαϊκής, τα «κλειδιά» της επιτυχίας και το συναίσθημα του σκοραρίσματος που είναι πάντα το ίδιο ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Χιρόνα – Ατλέτικο μ. με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Mπορεί σε πέντε συμμετοχές μέχρι στιγμής στην Football League να μην είχε σκοράρει αλλά κράταγε το πρώτο του για κάτι πιο... ιδιαίτερο.

Στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ την 8η μέρα του Ιανουαρίου. Ο 22χρονος επιθετικός στο 35' της αναμέτρησης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πασχαλάκη και έβαλε τις βάσεις για να έρθει μία τεράστια νίκη για την ομάδα της Πάτρας.

Μιλώντας στο gazzetta.gr ο Μιχάλης Μπαστακός σχολίασε για το ματς κόντρα στο «Δικέφαλο του Βορρά»:

«Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη και για εμένα αλλά και για την ομάδα και κυρίως για τον κόσμο μας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σ' όλη τη διάρκεια του ματς και καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη κόντρα σε μια πολύ μεγάλη και καλή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ».

Σπάσατε και ένα αήττητο 24 αγώνων για τον ΠΑΟΚ.

«Σίγουρα σπάσαμε το αήττητο του ΠΑΟΚ ύστερα από καιρό. Αυτό όμως ήρθε με πολλή δουλειά. Παίξαμε με την ίδια φιλοσοφία που έχουμε σε κάθε ματς, δεν έχουμε σκοπιμότητες στο παιχνίδι μας και είμαστε όλοι μας πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε κάτι τόσο σπουδαίο».

Είναι ένα γκολ "όπως όλα τ' άλλα" ή έχει ιδιαίτερη σημασία το να σκοράρει απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα;

«Ως επιθετικός αυτή είναι η χαρά μου, το να σκοράρω. Είτε είναι με τον ΠΑΟΚ είτε με κάποια άλλη ομάδα το συναίσθημα είναι πάντα το ίδιο».

Τι χρειάζεται να έχει μια ομάδα χαμηλότερου επιπέδου όσον αφορά στο μπάτζετ τουλάχιστον για να καταφέρει να υπερκεράσει τη διαφορά που υπάρχει;

«Η αλήθεια είναι ότι όταν παίζεις με με ομάδες υψηλού επιπέδου, η μπάλα είναι πάνω - κάτω, ο ρυθμός είναι συνεχόμενος και απαιτείται πολύ καλή φυσική κατάσταση. Δόξα τω Θεώ η ομάδα μου τη διαθέτει σε πολύ μεγάλο βαθμό και καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του ματς».

Τι σας είπε ο κόουτς (Σωκράτης Οφρυδόπουλος) στα αποδυτήρια;

«Ο κόουτς πιστεύει σε εμάς. Και πριν το ματς μας το είχε πει αυτό και στο ημίχρονο και μετά την ισοφάριση ότι το μόνο που είχαμε να κάνουμε ήταν να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να ακολουθούμε το πλάνο μας».

Παρόλο που είστε μια ομάδα, που περιμέναμε νε είστε στις πρώτες θέσεις, έχετε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα.

«Εντάξει, δεν ξεκινήσαμε καλά, υπάρχουν άλλες απαιτήσεις στην ομάδα και πιστεύω πως θα... φέρουμε τούμπα την κατάσταση ώστε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Ο προσωπικός σου στόχος;

«Να έχω υγεία αφενός και αφετέρου να πετύχω όσα περισσότερα γκολ γίνεται έτσι ώστε να ευνοηθεί κι η ομάδα μου απ' αυτό αλλά και 'γω να επιστρέψω στη Super League».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα