Κατσουράνης: «Σε λάθος κατηγορία η Παναχαϊκή»

Gazzetta team
Κατσουράνης: «Σε λάθος κατηγορία η Παναχαϊκή»

bet365

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε για τη νίκη της Παναχαϊκής επί του ΠΑΟΚ τονίζοντας πως είναι μια ομάδα που αγωνίζεται σε λάθος κατηγορία, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Δικεφάλου του Βορρά με την πιθανή φυγή του Πρίγιοβιτς.

Επιστροφή χρημάτων* στο Χιρόνα – Ατλέτικο Μ. και σούπερ αποδόσεις στο Copa Del Rey από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα είπε στον ARENA FM 89.4:

Για τη νίκη της Παναχαϊκής κόντρα στον ΠΑΟΚ:

"Για μένα δεν ήταν έκπληξη το χθεσινό αποτέλεσμα, γιατί γνωρίζω την ομάδα της Παναχαϊκής. Είναι αποτέλεσμα δουλειάς και πίστης στο πλάνο. Ο «μικρός» κλέβει τις περισσότερες φορές σε τέτοια ματς, αλλά αυτό δεν το είδαμε χθες.

Είδαμε μια ομάδα με ταυτότητα που υπηρετεί το πλάνο της, αξίζουν πολλά μπράβο στους παίκτες και το τεχνικό τιμ της Παναχαϊκής.

Ο προπονητής είναι νέος, κάνει καλή δουλειά, βλέπουμε το ποδόσφαιρο από την ίδια οπτική γωνία και θεωρώ ότι το μέλλον του ανήκει. Είναι δικοί μου άνθρωποι εκεί στην Παναχαϊκή, αλλά δεν έχω καμία επαφή με την ομάδα πάντως".

Για την Παναχαϊκή και τον ΠΑΟΚ γενικότερα:

"Θεωρώ ότι η Παναχαϊκή είναι γενικά νεαρή ομάδα. Αυτό θέλει να χτίσει. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Το γήπεδο χθες δεν βοήθησε τις δυο ομάδες να παίξουν μπάλα, αλλά η Παναχαϊκή δεν έχει χαρακτηριστικά ομάδας Β’ Εθνικής.

Θεωρώ είναι μια ομάδα που παίζει σε λάθος κατηγορία. Εδώ που ζούμε τα πράγματα είναι δύσκολα και περίεργα. Δεν μπορώ να αδικήσω την Παναχαϊκή, ήταν καλύτερη. Είδαμε μια ομάδα με υγεία. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες με τέτοιο πρότζεκτ στην Β’ Εθνική, που δεν πετυχαίνουν τόσα πολλά.

Ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας είναι ο ίδιος με αυτόν που έπαιξε με την Δόξα Δράμας και τον Αήττητο Σπάτων, και δεν κέρδισε. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο νίκες όμως. Και η Ρεάλ χάνει, και η Μπαρτσελόνα χάνει. Αγωνίστηκαν χθες έξι παιδιά στην Παναχαϊκή που είναι από την Γ’ Εθνική για παράδειγμα, αυτό είναι εντυπωσιακό".

Για την κατάσταση που βιώνει ο ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από την Παναχαϊκή και με την πιθανή φυγή του Πρίγιοβιτς:

"Θεωρώ, επειδή ήμουν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, ότι είναι πάρα πολύ κακό να μεγεθύνουμε πράγματα. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή, όμως δεν μπορούμε να ακυρώσουμε την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα.

Είναι πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ η φυγή του Πρίγιοβιτς, τα λεφτά είναι πολλά που θα πάρει ο ΠΑΟΚ και θα βρει αντικαταστάτη, γιατί κανείς δεν είναι αναντικατάστατος. Θεωρώ ότι αν όντως φύγει ο Πρίγιοβιτς όμως, θα πρέπει να βρεθεί αξιόπιστη λύση, που ίσως γνωρίζει και το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για τον Μάρκους Μπεργκ και το ενδεχόμενο να είναι αυτός ο αντί-Πρίγιοβιτς:

"Είναι ένας ικανός αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς. Τον ξέρουμε, έχει ποιότητα, έχει το εύκολο γκολ και μπορεί να κάνει ίσως και περισσότερα πράγματα στο γήπεδο. Ο Πρίγιοβιτς είναι εκτελεστής, βελτιώθηκε με τον Λουτσέσκου έξω από την περιοχή, αλλά ο Μπεργκ το έχει ούτως ή άλλως αυτό".

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα