Στα Χανιά για να «καθαρίσει» την πρόκριση η ΑΕΚ

Gazzetta team
Στα Χανιά για να «καθαρίσει» την πρόκριση η ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον ΑΟΧ/Κισσαμικό στα Χανιά με στόχο να τελειώνει από το πρώτο ματς με την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Απόλλων Σμύρνης Ατρόμητος και ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης τα άλλα σημερινά ματς.

Ειδικό στοίχημα σε ενισχυμένη απόδοση για το δεύτερο ημιτελικό του League Cup!

Η δεύτερη αγωνιστική ημέρα της φάσης των 16 του Κυπέλλου ακολουθεί σήμερα με τρία παιχνίδια. Η αρχή γίνεται στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης να υποδέχεται τον Ατρόμητο. Ο Νταμίρ Κάναντι στους Περιστεριώτες πήρε στην αποστολή αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές, τη στιγμή που στον Απόλλωνα συμπεριλήφθηκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Θωμάς Ναζλίδης.

Ο Αστέρας Τρίπολης ταξίδεψε στη Λάρισα χωρίς τους Καλτσά και Τόνσο για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ απέναντι στην οποία είναι αήττητος από το 2010. Τέλος, η ΑΕΚ κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό στα Περιβόλια θέλει να καθαρίσει από τώρα την πρόκριση και να βρει ρυθμό ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Οικονόμου, Αλμπάνης, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος και Γιακουμάκης έμειναν εκτός για την πρωταθλήτρια Ελλάδας.

Τα πρώτα ματς της φάσης των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώνονται την Πέμπτη με την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος (15:00/Cosmote Sport 1)

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης (17:15/Cosmote Sport 2)

ΑΟΧ/Κισσαμικός – ΑΕΚ (19:30/Cosmote Sport 1)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα