Ο Σα εξακολουθεί να δικαιώνει τον Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Ο Σα εξακολουθεί να δικαιώνει τον Μαρτίνς

bet365

Ο Ζοσέ Σα στο πρώτο ματς του 2019 για τους Πειραιώτες με την Ξάνθη δικαίωσε εκ νέου τον Πέδρο Μαρτίνς για την εμπιστοσύνη που του δείχνει, φτάνοντας στα έξι ματς όπου δεν έχει δεχθεί γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού.
Ο 25χρονος πορτιέρο κόντρα στην Ξάνθη κράτησε το μηδέν στην εστία του για άλλη μία φορά. Ο Σα είχε σε πέντε περιπτώσεις πολύ καλές επεμβάσεις σε φάσεις με αντιπάλους όπως ο Μπρίτο ή τον Καμαρά και έδειξε σε ετοιμότητα και πάλι, βοηθώντας αισθητά τον Ολυμπιακό στο να μην δεχθεί τέρμα και να μείνει το 0-0 (σ.σ. σε μία αναμέτρηση όπου ο Φορτούνης είχε δύο δοκάρια). Έτσι έφτασε στις έξι αναμετρήσεις φέτος στον Ολυμπιακό όπου δεν δέχθηκε κανένα τέρμα.
Είναι δηλαδή το 42,85% των συμμετοχών του καθώς έχει 14 ματς στους ερυθρόλευκους στην διάρκεια της τρέχουσας περιόδου. Αξίζει δε να τονιστεί ότι έως τις 4 Νοεμβρίου ο Ίβηρας κίπερ κρατούσε το μηδέν κάτω από τα δοκάρια σε όλα τα εντός συνόρων ματς με τον πειραϊκό σύλλογο. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα σε επτά αναμετρήσεις έχει 15 αποκρούσεις, 24 κλεψίματα και 12 επεμβάσεις συν 2 κερδισμένα φάουλ σε 677 λεπτά. Σχετικά με τα ματς όπου ο Ολυμπιακός δέχθηκε γκολ με τον Σα βασικό το πιο δύσκολο για τον άλλοτε κίπερ της Πόρτο ήταν το 3-1 με την Μίλαν στο Μιλάνο, το μοναδικό παιχνίδι που είδε την εστία του να παραβιάζεται τρεις φορές.
ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΗΔΕΝ Ο ΣΑ ΣΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:
0-2 με Ντουντελάνζ στο Europa
1-0 με Απόλλωνα Σμύρνης στην Super League
1-0 με Άρη στην Super League
3-0 με Λαμία στην Super League
1-0 με Λεβαδειακό στο Κύπελλο
0-0 με Ξάνθη στο Κύπελλο
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα