Λουτσέσκου: «Δεν ξέρω κάτι για τον Πρίγιοβιτς»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Δεν ξέρω κάτι για τον Πρίγιοβιτς»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είχε κάτι να πει για το «καυτό» θέμα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ενώ όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου, «πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί στη ρεβάνς».

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε στην συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, αλλά δεν είχε κάτι να πει και να τοποθετηθεί. «Δεν μπορώ να δώσω κάποια απάντηση, γιατί δεν ξέρω κάτι επίσημο για την περίπτωση του Πρίγιοβιτς αυτή τη στιγμή», σχολίασε ο Λουτσέσκου, που ενόψει της ρεβάνς στην Τούμπα στάθηκε στην αλλαγή νοοτροπίας.

«Το δεύτερο παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό, θα είναι στην έδρα μας. Μία τελείως διαφορετική κατάσταση. Φυσιολογικά ο ΠΑΟΚ είναι πάντα το φαβορί. Έχουμε και το δεύτερο παιχνίδι, όπου θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο και στην πραγματικότητα θέλουμε να το κατακτήσουμε», τόνισε.

Η αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, τα προβλήματα με τις προπονήσεις και οι απουσίες κάποιων ποδοσφαιριστών έπαιξαν τον ρόλο τους, όπως εξήγησε ο προπονητής του «Δικεφάλου» χωρίς να ψάχνει λόγους για να δικαιολογήσει την εικόνα της ομάδας του. «Περιμέναμε πολύ διαφορετικά αυτές τις 8-9 μέρες της νέας χρονιάς. Για διάφορους λόγους δεν έγινε αυτό», εξήγησε. «Είχαμε τέσσερις μέρες έναν χώρο μάξιμουμ 25 χώρων για να προπονηθούμε. Αυτά είναι πράγματα που βγαίνουν στα παιχνίδια. Είχαμε παίκτες που ήταν τραυματίες, ένας παίκτης μας έλειπε για κάποιες ημέρες κι έτσι συνέβησαν σήμερα όλα αυτά στο παιχνίδι».

Όσο για την ομάδα της Παναχαϊκής σχολίασε:

«Είναι μια ομάδα με θέληση, επιθετικότητα και σπουδαίο πνεύμα, που σήμερα εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Ήμασταν δεύτεροι στις μπάλες και δεν είχαμε ενέργεια. Οι ομάδες από τη Β΄ Εθνική έχουν το μέγιστο κίνητρο για να δείξουν πράγματα σε αυτή τη διοργάνωση. Δεν μας επηρεάζει ιδιαίτερα σε αυτό το σημείο, αλλά είναι ένα σημάδι που μας προβληματίζει αυτή η εμφάνιση. Ένα σημείο, στο οποίο πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να πιέζουμε πολύ περισσότερο τους εαυτούς μας, γιατί έχουμε μπροστά μας κι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Τρίπολη», πρόσθεσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα