Με Καρέλη στην κορυφή ο ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team
Με Καρέλη στην κορυφή ο ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Ελλείψει του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και του Τσούμπα Ακπομ, ο Ελληνας επιθετικός ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Επιστροφή χρημάτων* στο Τότεναμ – Τσέλσι και σούπερ αποδόσεις στο League Cup από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις για το αρχικό σχήμα του «Δικεφάλου» και όσα δοκίμασε στις προπονήσεις, αυτό θα δουν οι φίλοι της ομάδας στο ξεκίνημα της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στην Παναχαϊκή.

Ετσι, στον πρώτο αγώνα απέναντι την Παναχαϊκή για τη φάση των «16» του Κυπέλλου, ο Ρουμάνος τεχνικός θα παρατάξει ένα σχήμα με αρκετές αλλαγές το οποίο θα απαρτίζεται από τους Πασχαλάκη, κάτω από τα δοκάρια, Κίτσιου, Βαρέλα, Μαλεζά και Τόσκα στην τετράδα της άμυνας.

Στον άξονα θα παίξουν οι Σάχοφ και Μαουρίσιο, στα δύο άκρα οι Λημνιός και Ουάρντα, ενώ ο Ελ Καντουρί θα ξεκινήσει πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Νίκο Καρέλη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα