ΠΑΟΚ: Χωρίς Πρίγιοβιτς και Άκπομ στην Πάτρα

ΠΑΟΚ: Χωρίς Πρίγιοβιτς και Άκπομ στην Πάτρα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Χωρίς Πρίγιοβιτς και Άκπομ στην Πάτρα

bet365

Ο Σέρβος επιθετικός δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου με την Παναχαϊκή το απόγευμα της Τρίτης (8/1) στην Πάτρα.

Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο παίζουν στο νέο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις.

Ο Σέρβος επιθετικός αναμένεται να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να έχει ένα τελευταίο ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη για το θέμα της μεταγραφής του, ενώ ο Αγγλος φορ έχασε αρκετές προπονήσεις, λόγω ίωσης, με τον Λουτσέσκου να αποφασίζει να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Μετά από 17 μέρες διακοπής ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας το πρωί της Δευτέρας (07.01), με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει μετά το τέλος της την αποστολή για το επικείμενο παιχνίδι.

Η τελευταία μέρα προπονήσεων ήταν αφιερωμένη στην τακτική. Στον περιορισμένο χώρο που είχε το αγωνιστικό τμήμα στο γήπεδο της Τούμπας δούλεψε πάνω στην τακτική προπόνηση της μάχης της Πάτρας μέσα από διάφορες ασκήσεις και δίτερμα, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις.

Ο Εβγέν Χατσερίντι ξεκίνησε τρέξιμο και ασκήσεις στο γήπεδο και είναι ο μοναδικός που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Εκτός μάχης είναι και ο Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος προπονήθηκε και σήμερα κανονικά αλλά δεν θα ταξιδέψει στην Πάτρα, καθώς έχασε πολλές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα, λόγω ίωσης.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το αυριανό παιχνίδι είναι οι εξής:

Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Τόσκα, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Σάχοφ, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά Ουάρντα, Λημνιός, Καρέλης, Μπαλογιάννης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα