Με Πόνσε και Λιβάια στον Βόλο η ΑΕΚ

Με Πόνσε και Λιβάια στον Βόλο η ΑΕΚ

Δημήτρης Βέργος
Με Πόνσε και Λιβάια στον Βόλο η ΑΕΚ

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βόλο και τους Μάρκο Λιβάια και Εκι Πόνσε, λόγω και των αρκετών απουσιών με τους τραυματισμούς που έχουν προκύψει.

Επιστροφή χρημάτων* στο Αρεναλ – Τότεναμ και σούπερ αποδόσεις στο Λιγκ Καπ Αγγλίας από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Ένωση αντιμετωπίζει την Πέμπτη τον Βόλο εκτός έδρας για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να ανακοινώνει την αποστολή που περιλαμβάνει και ονόματα διάφορων βασικών επιλογών του ρόστερ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ πήρε μαζί του παίκτες όπως ο Μάρκο Λιβάια, ο Εζέκιελ Πόνσε, ο Λούκας Μπογέ, και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μεταξύ άλλων, ενώ φυσικά, όπως αναμενόταν, συμπεριέλαβε και νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως τον Μπάμπη, τον Μπότο και τον Γιούση.

Βέβαια αρκετοί ήταν και εκείνοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, όπως οι Μάριος Οικονόμου, Μιχάλης Μπακάκης, Πέτρος Μάνταλος, Άλεφ και Κώστας Γαλανόπουλος, οι οποίοι στην προπόνηση της Τετάρτης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό ραπτικό μυ ο Γιώργος Γιακουμάκης, με συνέπεια να μείνει εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μπάμπης, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Λιβάια, Γιαννιώτας, Πόνσε, Μπογέ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα