Με αλλαγές ο Άρης απέναντι στον Εργοτέλη

Gazzetta team
Με αλλαγές ο Άρης απέναντι στον Εργοτέλη

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα (20/12, 17:15) του Κυπέλλου με τον Εργοτέλη όπου ο Σάββας Παντελίδης θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Για τους «κίτρινους» είναι απαραίτητο να πάρουν τουλάχιστον έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Σάββας Παντελίδης θα κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα καθώς είναι πιθανή η χρησιμοποίηση του Μεργκίμ Μάβραϊ στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Γιώργο Δεληζήση, ενώ ο Μανώλης Τζανακάκης θα είναι στο δεξιό άκρο αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ο έμπειρος τεχνικός προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση των Μπάσα-Ματίγια στον άξονα της μεσαίας γραμμής αντί του Σιώπη, ενώ θα δώσει φανέλα βασικού και στον Νικολά Μαρτίνες. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν, ο τιμωρημένος Χουλιάν Κούεστα και οι Κωνσταντινίδης, Κολάσο, Ναζλίδης.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Αναγνωστόπουλος, Καντιμοίρης Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Martinez, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Menendez, Σιώπης, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Καλλίδης, Μπαγκαλιάνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα