Χωρίς προβλήματα στο Κύπελλο η Λαμία

Gazzetta team
Χωρίς προβλήματα στο Κύπελλο η Λαμία

bet365

Απογευματινή προπόνηση με τσουχτερό κρύο και βροχή περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τρίτης (18/12) για τη Λαμία στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης.

Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Μάκη Χάβου για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας την Πέμπτη (20/12, 15:00) στη Λάρισα με αντίπαλο τον Απόλλωνα για την 3η αγωνιστική της 4ης φάσης του θεσμού.

Μπαράλες και Πλιάτσικας ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του Μακεδόνα προπονητή.

Σήμερα οι «κυανόλευκοι» χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με όσους αγωνίστηκαν την Κυριακή απέναντι τον Ολυμπιακό να ακολουθούν αερόβια προπόνηση ενώ οι υπόλοιποι επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις τακτικής.

Αύριο θα ανακοινωθεί και η αποστολή για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς, στο οποίο οι Φθιωτοί (-1 συντελεστής τερμάτων) θέλουν τη νίκη και παράλληλα ήττα του Βόλου (+4) από την ΑΕΚ με τα κατάλληλα σκορ για να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα