Χωρίς επτά ο ΑΟΧ Κισσαμικός με τον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Χωρίς επτά ο ΑΟΧ Κισσαμικός με τον Παναθηναϊκό

bet365

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ολοκλήρωσε ο ΑΟΧ Κισσαμικός που ήδη βρίσκεται στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον νέο τεχνικό της ομάδας Αλέκο Βοσνιάδη να μην υπολογίζει σε επτά ποδοσφαιριστές.

Μετά το 0-0 του ΟΦ Ιεράπετρας με τον Παναιτωλικό, ο ΑΟΧ ΚΙσσαμικός μαζί με τον Παναθηναϊκό προκρίθηκαν στους «16» του Κυπέλλου και το μεταξύ τους παιχνίδι την Τετάρτη, κρίνει μόνο την πρωτιά.

Η προετοιμασία των Κρητικών ολοκληρώθηκε με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Αλέκο Βοσνιάδη, να μην υπολογίζει στους τραυματίες κι ανέτοιμους Χαλκιαδάκη, παπαχρήστο, Παπαδόπουλο, Ζιούλη, Σιμόν, Αρναούτογλου, Κεχαγιά.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Λαζαρίδη, Δασκαλάκη, Σισέ, Καντιμά, Μαλόνγκα, Ρίσκι, Αποστολόπουλο, Αρναρέλλη, Βρεττό, Γρηγορόπουλο, Γκίνη, Καραγιάννη, Καραγεώργη, Νικολούδη, Σάλιακα, Σελινιωτάκη, Τεγούση, Τόλι και Φαζό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα