Έτοιμη για τον Ατρόμητο η Θύελλα Καμαρίου

Νίκος Μαρούδας
Έτοιμη για τον Ατρόμητο η Θύελλα Καμαρίου

bet365

Το τελευταίο της παιχνίδι στο Κύπελλο Ελλάδας θα δώσει η Θύελλα Καμαρίου απέναντι στον Ατρόμητο, με την αποστολή να φτάνει στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης.

Η Θύελλα Καμαρίου είναι έτοιμη για το τελευταίο της ιστορικό παιχνίδι στο Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη, με την αποστολή της ομάδας της Σαντορίνης να φτάνει στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης.

Ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Μιχάλης, πήρε μαζί του στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι οι: Μαντούσης, Σιμιτζής, Τσουκαλάς, Ανδριόλας, Λιγνός, Αργυρίου, Γατσέλος, Δαβιλάς, Σπανός, Δημητρακόπουλος, Φίλων, Καψάλης, Μανέ, Ρέτζο, Βλαβιανός, Αρβανίτης, Μαυρτομάτης, Ζανελάρι.

Η διοίκηση της Θύελλας, μέσω της ανακοίνωσης της αποστολής κάνει κάλεσμα και σε όσους Σαντορινιούς βρίσκονται στην Αθήνα, να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας την Τετάρτη.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. της ομάδας μας απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Σαντορινιούς αλλά και τους Κυκλαδίτες που διαμένουν ή βρίσκονται στην Αθήνα να δώσουν το παρών και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των παιχτών των δύο ομάδων και να μοιραστούν μαζί μας άλλη μια ιστορική στιγμή για το ποδόσφαιρο της Σαντορίνης και κατ' επέκταση του νομού μας!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα