Πέρασε ο Παναθηναϊκός και με το αυτονόητο παίρνει την πρωτιά!

Πέρασε ο Παναθηναϊκός και με το αυτονόητο παίρνει την πρωτιά!

Νίκος Αθανασίου
Πέρασε ο Παναθηναϊκός και με το αυτονόητο παίρνει την πρωτιά!

bet365

Η ισοπαλία στην Ιεράπετρα πέρασε και τυπικά τον Παναθηναϊκό στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος και με νίκη, την Τετάρτη, κόντρα στον Κισσαμικό κατακτά την πρώτη θέση του ομίλου.

Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε και τυπικά στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος μετά την λευκή ισοπαλία του Παναιτωλικού με την Ιεράπετρα. Οι «πράσινοι» που αντιμετωπίζουν αύριο τον Κισσαμικό(15:30, COSMOTESPORT) στα Περιβόλια αν κάνουν το αυτονόητο, δηλαδή αν πάρουν την νίκη, θα κατακτήσουν την πρωτιά στον όμιλο κάτι που θα τους βοηθήσει να έχουν περισσότερες πιθανότητες για μία πιο βατή κλήρωση στον δρόμο προς τον τελικό. Εξάλλου, όπως έχει δηλώσει ο Γιώργος Δώνης, ο θεσμός του Κυπέλλου μόνο αδιάφορος δεν είναι για το «τριφύλλι» στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα