Δώνης: «Δεν τους υποτιμήσαμε, θα υπάρξουν στιγμές που δεν θα είναι καλές»

Δώνης: «Δεν τους υποτιμήσαμε, θα υπάρξουν στιγμές που δεν θα είναι καλές»

Κώστας Ζάλιαρης
Δώνης: «Δεν τους υποτιμήσαμε, θα υπάρξουν στιγμές που δεν θα είναι καλές»

bet365

Ως μια από τις κακές στιγμές που έρχονται, περνούν και πιθανότατα θα εμφανιστούν ξανά στο διάβα του Παναθηναϊκού στο προσεχές μέλλον, χαρακτήρισε το 2-2 με την Ιεράπετρα για το Κύπελλο ο Γιώργος Δώνης. «Δεν τους υποτιμήσαμε» είπε, σχολιάζοντας πως τα παιδιά που πήραν ευκαιρίες δεν είχαν ψυχραιμία στις ευκαιρίες που έφτιαξαν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν αισθάνεται πως οι παίκτες του υποτίμησαν τον αντίπαλο: «Όχι δεν θεωρώ ότι υποτίμησαν τα παιδιά τον αντίπαλο. Άλλωστε ήταν παιδιά που έπρεπε να πάρουν χρόνο σε ματς Κυπέλλου. Εγώ θεωρώ ότι προσπάθησαν άσχετα από το αν κοντά στην αντίπαλη περιοχή δεν υπήρξε ψυχραιμία. Αυτό που είπα και στα αποδυτήρια σε αυτή τη διαδρομή θα υπάρξουν και στιγμές που δεν θα είναι καλές αλλά ο σκοπός είναι να μαθαίνουμε μέσα από αυτά τα ματς».

Για την αναποτελεσματικότητα: «Εμείς ως τώρα στο πρωτάθλημα έχουμε πετύχει αρκετά τέρματα και είμαστε αποτελεσματικοί. Οι φάσεις που κάναμε ήταν εύκολες και μπορεί αν τύχουν ξανά στους παίκτες θα τις βάλουν γκολ. Ήταν θέμα ημέρας».

Για το δεύτερο σερί ματς με λάθη του διαιτητή: «Από την αρχή του πρωταθλήματος δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία και θα συνεχίσω σε αυτή τη λογική. Οι παίκτες πρέπει να σπαταλούν την ενέργειά τους στο γήπεδο και θα συνεχίσω σε αυτή τη λογική».

Για το αν υπάρχουν κέρδη από το ματς: «Για μένα το βασικό είναι όταν γίνεται ένα ματς όπως αυτό να βγαίνουν συμπεράσματα. Έχω βγάλει συμπεράσματα».

Για το αν έχει περάσει η φιλοσοφία του στους παίκτες: «Σε όλη αυτή τη διαδρομή οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πολύ σκληρά και προσπαθούν να ακολουθήσουν το πλάνο της προπόνησης. Είναι λογικό κάποιοι παίκτες που δεν έχουν ρυθμό να επηρεάζονται. Εγώ μένω στην προσπάθεια των παικτών μου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα