Εργοτέλης – ΠΑΟΚ: Η δεύτερη φορά στο κύπελλο

Gazzetta team
Εργοτέλης – ΠΑΟΚ: Η δεύτερη φορά στο κύπελλο

bet365

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το background του αγώνα, την προϊστορία του Δικεφάλου κόντρα στους Κρητικούς, λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μας βάζει στο κλίμα του αγώνα με ενδιαφέροντα στοιχεία.

Πιο αναλυτικά:

#Μια φορά έχουν βρεθεί αντιμέτωποι στο Κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΟΚ με τον Εργοτέλη και αυτό ήταν σε μονό αγώνα στις 21 Δεκεμβρίου 2006 για τους «16» της διοργάνωσης. Η ομάδα του Ηρακλείου εκείνη τη σεζόν έκαναν την πρώτη παρουσία της ιστορίας της στην Super League Σουρωτή.

#Ο Θανάσης Τσίγκας είχε σημειώσει σε αυτή την αναμέτρηση το ένα από τα δύο γκολ του με τον ΠΑΟΚ και είχε γράψει το τελικό 1-0 με σουτ στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης.

#Αυτό είναι το δεύτερο φετινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδας και ακολουθεί αυτό με τον Άρη στην Τούμπα που τελείωσε ισόπαλο 1-1. Ο Δικέφαλος «τρέχει» ένα απίστευτο σερί στο Κύπελλο Ελλάδας, αφού παραμένει αήττητος για 13 αγώνες στον θεσμό, με 12 νίκες και μια ισοπαλία απολογισμό.

#Η τελευταία του ήττα ήταν στις 12 Απριλίου 2017 από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα με 2-0, σκορ το οποίο ανέτρεψε στον δεύτερο ημιτελικό της Τούμπα, όπου επικράτησε με 4-0.

#Ο ΠΑΟΚ έχει εννιά αναμετρήσεις εκτός έδρας με τον Εργοτέλη για το πρωτάθλημα και μετρά τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα