ΠΑΟΚ: Να σφραγίσει την πρόκριση στην Κρήτη

ΠΑΟΚ: Να σφραγίσει την πρόκριση στην Κρήτη

ΠΑΟΚ: Να σφραγίσει την πρόκριση στην Κρήτη

bet365

Ο κάτοχος του τροπαίου ΠΑΟΚ καλείται να σφραγίσει σήμερα (15.00 – Cosmote Sport 1) το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Εργοτέλη.

Εργοτέλης – ΠΑΟΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας δίνουν τον δεύτερο αγώνα τους στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλουν τη νίκη απέναντι στον Εργοτέλη για να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Με δεδομένες τις απουσίες των διεθνών (Πασχαλάκης, Καρέλης, Πέλκας, Λημνιός, Τόσκα, Βαρέλα, Πρίγιοβιτς, Ουάρντα) και του τραυματία Βιεϊρίνια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε πολλά νέα πρόσωπα στην αποστολή του «Δικεφάλου».

Ο Στέλιος Κίτσιου προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού, ο οποίος πήρε 18 παίκτες στην αποστολή για το ματς με τον Εργοτέλη και είναι οι: Ρέι, Γλύκος, Μάτος, Κίτσιου, Κρέσπο, Μαλεζάς, Χατσερίντι, Σάχοφ, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Άκπομ, Μπαλογιάννης, Τζοβάρας, Τσιγγάρας.

Τα αποτελέσματα στον Δ’ όμιλο:

1η αγωνιστική: ΠΑΟΚ – Άρης 1-1, Αήττητος Σπάτων – Εργοτέλης 1-1

2η αγωνιστική: Άρης – Αήττητος Σπάτων 2-1, Εργοτέλης – ΠΑΟΚ (σήμερα)

Η 3η αγωνιστική:

18.12.2018: Εργοτέλης – Άρης, Αήττητος Σπάτων – ΠΑΟΚ

Η βαθμολογία:

1. Άρης 4β. (2 αγ.)

2. Εργοτέλης 1β. (1 αγ.)

3. Αήττητος Σπάτων 1β. (2 αγ.)

4. ΠΑΟΚ 1β. (1 αγ.)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα