ΠΑΟΚ: Παιχνίδι χωρίς τους διεθνείς του

ΠΑΟΚ: Παιχνίδι χωρίς τους διεθνείς του

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Παιχνίδι χωρίς τους διεθνείς του

bet365

Για τον ΠΑΟΚ υπάρχει επίσημο παιχνίδι, αυτό του κυπέλλου με τον Εργοτέλη την Τετάρτη (14/11), μέσα στη διακοπή από το οποίο θα απουσιάσουν οι διεθνείς του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Οι Πέλκας, Πασχαλάκης, Καρέλης εντάχθηκαν στην Εθνική ομάδα των ανδρών, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πήρε το δρόμο για την Σερβία, ο Αλίν Τόσκα έχει κληθεί στην εθνική Ρουμανίας και οι Φερνάντο Βαρέλα, Αμρ Ουάρντα έχουν υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Κόπα Αφρικα.

Την Τετάρτη (14/11), ο «Δικέφαλος» αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη στην Κρήτη και θέλει με νίκη ουσιαστικά να σφραγίσει την πρόκριση στην προσπάθειά του να διατηρήσει για τρίτη σερί χρονιά τον τίτλο του Κυπελλούχου.

Μετά από αυτό το ματς, ο ΠΑΟΚ θα έχει το δικαίωμα να ξεκουραστεί ψυχολογικά και σωματικά για μια εβδομάδα πριν μπει στον επόμενο κύκλο αγώνων που θα διαρκέσει ως τα Χριστούγεννα.

Το μοναδικό πρόβλημα που προέκυψε από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό είναι το χτύπημα στη γάμπα που δέχτηκε ο Στέλιος Κίτσιου.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ακολούθησε θεραπεία, όπως και όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στους Αγρινιώτες, και η κατάστασή του θ’ αξιολογηθεί στην προπόνηση της Τρίτης (13.11) που θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα