Δακρυγόνα και διακοπή στην Πάτρα! (pics & vid)

Δακρυγόνα και διακοπή στην Πάτρα! (pics & vid)

Gazzetta team
Δακρυγόνα και διακοπή στην Πάτρα! (pics & vid)

bet365

Ένταση στο γήπεδο της Παναχαϊκής, ανάμεσα σε ΜΑΤ κι οπαδούς του Ολυμπιακού που είχε ως συνέπεια την διακοπή του αγώνα για περίπου 15 λεπτά καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική από τα δακρυγόνα!

Λίγο μετά τη σέντρα στο δεύτερο μέρος, η κατάσταση στο γήπεδο της Πάτρας έγινε αποπνικτική. Χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος, ξεκίνησε ένταση ανάμεσα στους οπαδούς του Ολυμπιακού και την αστυνομία. Μια διμοιρία πήγε στο σημείο που κάθονταν οι «ερυθρόλευκοι» και τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα να γίνει εκτεταμένη χρήση χημικών. Σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, η ένταση ξεκίνησε όταν αναγνωρίστηκε οπαδός αντίπαλης ομάδας στην κερκίδα.

Στην εξέδρα υπήρξε έντονη κινητικότητα, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να αλλάζουν πλευρά και το ματς να διακόπτεται, αφού οι παίκτες δεν μπορούσαν να αγωνιστούν. Ο Σάββας Θεοδωρίδης πήγε στα αποδυτήρια υποβασταζόμενος και οι εικόνες με πατέρες να τρέχουν να προστατέψουν τα παιδιά τους που δεν μπορούσαν να αναπνεύσουν ήταν ενδεικτική.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια για να προστατευτούν, με τις ομάδες να ζητούν να κλείσουν οι πόρτες προκειμένου ο αέρας να παραμείνει καθαρός. Έμειναν εκεί για λίγα λεπτά και στη συνέχεια, με την ατμόσφαιρα να έχει καθαρίσει, ξαναβγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα