Η παραδοχή του λάθους στον Άρη και ο Ολυμπιακός

Η παραδοχή του λάθους στον Άρη και ο Ολυμπιακός

Η παραδοχή του λάθους στον Άρη και ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Πάκο Ερέρα έδειξε αποφασισμένος να αλλάξει τα πλάνα του ενόψει των επόμενων αγώνων και να εντάξει σε αυτά τους Μαρτίνες, Ιντζόγλου και Διαμαντόπουλο.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η δημόσια αυτοκριτική δεν είναι ιδίωμα των προπονητών. Συνηθίζουν να κρατούν τα συμπεράσματα για τους εαυτούς τους και να πράττουν αναλόγως. Μετά τη νίκη επί των Αήττητο Σπάτων, ο Ισπανός προπονητής του Άρη δεν δίστασε να κάνει δημόσια την αυτοκριτική του, λέγοντας… «μπορεί να μπερδεύτηκα», αλλά και να ανακοινώσει ότι οι Μαρτίνες, Ιντζόγλου και Διαμαντόπουλος θα είναι στα πλάνα του για τους επόμενους αγώνες. Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ήταν στην αποστολή της ομάδας αλλά πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής. Ιντζόγλου και Διαμαντόπουλος ήταν εκτός αποστολής στα περισσότερα παιχνίδια και – κατά τον Ερέρα – στον αγώνα του Κυπέλλου έδειξαν ότι αξίζουν ευκαιρίας.

Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι θα αλλάξουν δραματικά τα πλάνα του Ερέρα ενόψει του εντός έδρας αγώνα (4/11, 19:00) με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», δείχνει όμως αποφασισμένος να βάλει στο μυαλό του και τους τρεις συγκεκριμένους παίκτες. Τον μεν Νικολάς Μαρτίνες για το βασικό σχήμα και τους δε Έλληνες παίκτες, ως λύσεις οι οποίες μπορούν να έρθουν από τον πάγκο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα