Απόλλων Σμύρνης - Απόλλων Παραλιμνίου 5-0

Απόλλων Σμύρνης - Απόλλων Παραλιμνίου 5-0

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης πέτυχε την πρώτη επίσημη νίκη με εμφατικό τρόπο επικρατώντας του Απόλλωνα Παραλιμνίου με 5-0. Σούπερ εμφάνιση από Τομάς Μπεντινέλι που σημείωσε χατ-τρικ!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Η νίκη άργησε πάρα πολύ για τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά τελικά ήρθε. Και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο μιας κι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε του Απόλλωνα Παραλιμνίου με 5-0, έχοντας σε... τρελά κέφια τον Μπενιντέλι που σημείωσε χατ τρικ!

Το ματς

Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του αλλά και με το δίδυμο Τόμας - Ντεφεδερίκο που θα στηρίξει πολλά πάνω του ο Γιάννης Ματζουράκης, παρατάχθηκε ο Απόλλων Σμύρνης κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να «καθαρίσουν» το ματς.

Βέβαια, χρειάστηκαν να περάσουν κάποια λεπτά για να πάρουν... μπρος και να βγάλουν φάσεις.

Ντεφεδερίκο και Τομάς ήταν οι κύριοι εμπνευστές των επιθέσεων, ενώ Ναδάλες και Βάρκας από τα πλάγια δημιουργούσαν ρήγματα.

Μάλιστα, ο Τομάς ήταν αυτός που στο 19' άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ στην κίνηση.

Η συνέχεια του ημιχρόνου βρήκε τους γηπεδούχους να πιέζουν και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απαντήσουν.

Άστραψε και βρόντηξε

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τομάς ο Απόλλων έφτασε στο 3-0 πριν την συμπλήρωση της μίας ώρας παιχνιδιού.

Ο Βραζιλιάνος από το σημείο του πέναλτι (το οποίο κέρδισε ο ίδιος) έκανε το 2-0 και στο 57' ύστερα από ο Ζοάο Πέδρο έκανε το 3-0 με σουτ σε κενή εστία.

Στο 67' ο Τομάς έκανε χατ τρικ ύστερα από συνεργασία με τον Ναδάλες και άφησε τη θέση του στον Κοντογιαννόπουλο. Ο νεαρός, λίγο μετά την είσοδό του στο ματς, στο ντεμπούτο του με την φανέλα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» σημείωσε ένα πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 5-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. ΑΣΤΕΡΑΣ 6
2. Απόλλων Σμύρνης 3
3. Απόλλων Παραλιμνίου 1
4. Τρίκαλα 1

Απόλλων Σμύρνης: Βάσιτς, Βάρκας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Ρώσση, Γκονσάλες, Πέδρο, Μπεντινέλι (68' Κοντογιαννόπουλος), Ντεφεδερίκο (74' Ελ-Χέλβε), Ναδάλες, Γκάρος (61' Μάντζιος)

Απόλλων Παραλιμνίου: Σαββίδης, Τριανταφύλλου (Δέντσας), Κουτζαβασίλης, Μαυρομάτης, Τσαούσης, Τριανταφύλλου, Λιάρας, Κεχαγιάς, Παναγιωτίδης, Οκάν (80' Γκόλιας), Ζυγκερίδης

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα