Κάναντι: «H ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα μας έδωσε μεγάλο κίνητρο»

Gazzetta team
Κάναντι: «H ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα μας έδωσε μεγάλο κίνητρο»

bet365

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του δήλωσε ο Νταμίρ Κάναντι, στις δηλώσεις του αμέσως μετά την επιβλητική νίκη επί του Ηρακλή (1-6) για το Κύπελλο Ελλάδας στο Καυτανζόγλειο.

Ο Αυστριακός τεχνικός είδε την ομάδα του να κάνει «πάρτι» επί του «Γηραιού» (1-6) και να αντιδρά μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα, που προκάλεσε την αντίδρασή τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της CosmoteTV:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, μας πήρε λίγο στο πρώτο ημίχρονο για να μπούμε στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και καταφέραμε να κερδίσουμε με αυτό το σκορ. Μας έδωσε πολύ μεγάλο κίνητρο η ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ματς του Κυπέλλου. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση, εμείς την κάναμε εύκολη με τον τρόπο που παίξαμε».

Αργότερα στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

«Σήμερα για εμάς η πίεση ήταν μεγάλη μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ψηλό ρυθμό. Στο δεύτερο ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δίκαια κερδίσαμε. Νομίζω ότι κάναμε μια καλή προετοιμασία για σήμερα ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολο αντίπαλο».

Για τα γκολ που σημείωσαν οι παίκτες του: «Δεν ήταν κάποια οδηγία. Με κάθε σεβασμό στον Ηρακλή προσπαθήσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ γιατί αυτή είναι η νοοτροπία της ομάδας μας».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα