Κισσαμικός - Παναιτωλικός 0-0

Γιώργος Ντυμένος
Κισσαμικός - Παναιτωλικός 0-0

bet365

Κισσαμικός και Παναιτωλικός... κακοποίησαν το άθλημα, οι Χανιώτες όμως πήραν τον πολύτιμο βαθμό (0-0) και πλέον έχουν το πρώτο λόγο της πρόκρισης απέναντι στους Αγρινιώτες που σε καμία περίπτωση δεν έδειξαν ότι τους χωρίζει μια κατηγορία από τους γηπεδούχους.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μίλαν - Τζένοα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Χωρίς σκορ έληξε το σημερινό παιχνίδι της Κρήτης, όπου ο Κισσαμικός και ο Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0 και αυτόματα οι γηπεδούχοι απέκτησαν τον πρώτο λόγο ώστε να περάσουν στη φάση των «16» του Κυπέλλου, καθώς πήγαν στους 4 βαθμούς, τα «καναρίνια» έμειναν στον ένα, ενώ η Ιεράπετρα βρίσκεται στο 0 με ένα ματς λιγότερο.

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν με αρκετά νέα παιδιά και αυτό ήταν λογικό να επηρεάσει τη συνοχή τους. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο είχαν τον έλεγχο, κυκλοφόρησαν την μπάλα και στο 22' «άγγιξαν» το γκολ με τον Χαντάκια, όταν η κεφαλιά του αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Οι οποίοι μετά το ημίωρο άρχισαν να βγαίνουν μπροστά και η ανάπαυλα βρήκε τα «καναρίνια» με κατοχή μπάλας στα επίπεδα του 60% και τελικές 7-2 υπέρ τους, όμως το παιχνίδι παρέμενε χωρίς σκορ.
Το δεύτερο μισό όμως «ανήκε» στους γηπεδούχους, οι οποίοι σταδιακά άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο. Οχι μόνο σε αυτό το διάστημα δεν απειλήθηκαν, αλλά απώλεσαν δύο πάρα πολύ καλές ευκαιρίες. Η πρώτη στο 70' όταν ο Σάλιακας είχε την «έμπνευση» και σούταρε από τη σέντρα αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Γιαννακόπουλου και η έτερη λίγο αργότερα σε γυριστό του Αποστολόπουλου.
Το φινάλε βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που φέρνει τους γηπεδούχους σε θέση ισχύος αναφορικά με την υπόθεση πρόκριση.
ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Πετράκης): Λαζαρίδης, Καραγεώργης (74' Τόλι), Σισέ, Ζιούλης, Παπαχρήστος, Τεγούσης, Σελινιωτάκης (50' Γκίνης), Σάλιακας, Βρεττός, Αποστολόπουλος, Μαλόνγκα (63' Αρναρέλλης)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Βασιλούδης (50' Ντίας), Αγρόδημος (78' Μπελεβώνης), Τσιγγάρας, Λιάβας (62' Μαρινάκης), Τσοκάνης, Γιαννιώτης, Χαντάκιας, Μοράρ, Μανά, Ουίλιαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα