Ηρακλής - Ατρόμητος 1-6

Δημήτρης Ρούσσος
Ηρακλής - Ατρόμητος 1-6

bet365

Με φόρα από το πρωτάθλημα, ο Ατρόμητος εντυπωσιάζει και στο Κύπελλο! Έχοντας ως... σύμμαχο και τον τερματοφύλακα του Ηρακλή, Αμπάρη που έχει μερίδιο ευθύνης σε 5 γκολ (!!!) επικράτησε διά περιπάτου με 6-1 στο Καυτανζόγλειο και πήρε το πρώτο τρίποντο στον όμιλο!

Δίχως πρόβλημα, μοιράζοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί πολύ ως τώρα και βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα, ο Νταμίρ Κάναντι είδε την ομάδα του να σκοράρει πολύ και να παίρνει εύκολη νίκη με 1-6 απέναντι σε έναν αδύναμο Ηρακλή, στον οποίο στοίχισε και η κακή απόδοση του τερματοφύλακά του.

Δίχως… προειδοποίηση, ο Ατρόμητος «χτύπησε» στο 10’ με τον Κωτσόπουλο. Ο Γιαννούλης εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο φορ των Περιστεριωτών βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή, σκοράροντας εύκολα με κεφαλιά.

Πλην της αναγκαστικής αλλαγής του Βασιλακάκη, που αποχώρησε με πόνους στο αριστερό γόνατο στο 24’, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε άλλες συγκινήσεις ή κάτι το αξιομνημόνευτο. Ο ρυθμός ανέβαινε με το πέρασμα της ώρας, με τους φιλοξενούμενους πάντως να ελέγχουν το παιχνίδι και να μην απειλούνται.

Το ίδιο μοτίβο επικράτησε και στο β’ μέρος, με τη διαφορά πως ο Ατρόμητος άρχισε να βλέπει… δίχτυα κατά ριπάς! Μόλις στο 47’ ξανά ο Κωτσόπουλος σκόραρε με διαγώνιο πλασέ, με τον Αμπάρη να κάνει κάκιστη έξοδο χαμηλά, ενώ στο 60’ ο γκολκίπερ του «Γηραιού» αντέδρασε ξανά πολύ αργά, βλέποντας τον Κουλούρη να σκοράρει σε κενή εστία.

Στο 65’ ο Ενσικουλού ανέβασε τον δείκτη του σκορ, προσπερνώντας εύκολα τον Αμπάρη και στέλνοντας τη μπάλα στην εστία του, ενώ λίγο αργότερα (73’) ο Μανούσος προσποιήθηκε όμορφα από δεξιά και με αριστερό σουτ από την περιοχή σκόραρε το 0-5 για τους Περιστεριώτες.

Ο Ηρακλής μείωσε με τον Χασομέρη στο 85’ με πλασέ από αριστερά, νομίζοντας πως το… μαρτύριο τελείωσε, όμως ο Κωτσόπουλος συνέχισε το προσωπικό του «πάρτι» και με κεφαλιά στις καθυστερήσεις στη σέντρα από φάουλ του Ούμπιδες έκανε χατ τρικ και «υπέγραψε» την εμφατική νίκη της ομάδας του.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο Ατρόμητος έκανε «άνω-κάτω» τον όμιλο, φτάνοντας τον «Γηραιό» και τον ΠΑΣ Γιάννινα στους 3 βαθμούς και πλέον όλοι περιμένουν την αναμέτρηση των Ηπειρωτών με τη Θύελλα Καμαρίου την Πέμπτη (1/11, 19:30).

* Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ηρακλής δέχεται 6 γκολ στην έδρα του, είτε σε πρωτάθλημα είτε σε Κύπελλο.

Η βαθμολογία:

#ΟΜΑΔΑΑΓΩΝΕΣΝΙΚΕΣΙΣΟΠΑΛΙΕΣΗΤΤΕΣΓΚΟΛ ΥΠΕΡΓΚΟΛ ΚΑΤΑΒΑΘΜΟΙ
1.Ατρόμητος2101733
2.Ηρακλής2101473
3.ΠΑΣ Γιάννινα1100213
4.Θύελλα Καμαρίου1001030

Η τελευταία αγωνιστική (5/12):

Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα

Θύελλα Καμαρίου - Ατρόμητος

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Αλέκος Βοσνιάδης): Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης (65’ Πασάς), Κουκόλης, Γιαννίτσης, Στάμου (51’ Κλέιτον), Καλτσάς, Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Ρόβας (62’ Χασομέρης)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς (72’ Στρούγγης), Βασιλακάκης (24’ Ενσικουλού), Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Κουλούρης, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Μάντσον (65’ Μανούσος)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα