ΟΦΗ - Νίκη Βόλου 3-0

Κώστας Ζάλιαρης
ΟΦΗ - Νίκη Βόλου 3-0

bet365

Ο Χρήστος Αραβίδης σκόραρε για πρώτη φορά από τον Απρίλη του 2017 και με προσωπικό του χατ-τρικ, ο ΟΦΗ επιβλήθηκε άνετα 3-0 της Νίκης Βόλου για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. Βήμα πρόκρισης για την ομάδα της Κρήτης που συνέχισε σε θετική τροχιά αποτελεσμάτων...

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο διαφοροποιημένος ΟΦΗ ευτύχησε να πετύχει γκολ... από τ' αποδυτήρια και να κάνει ακόμα πιο εύκολη τη ζωή του σ' ένα ματς που ούτως ή άλλως δεν του προκάλεσε κινδύνους και στο οποίος έδειχνε ότι είχε τον απόλυτο έλεγχο. Με τον Ντίνα να κερδίζει πέναλτι στο 2' από τον Ντινιωτάκη και τον Αραβίδη να ευστοχεί από την άσπρη βούλα έγινε το 1-0, ενώ, ο φορ των Κρητικών σκόραρε και με κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ στο 30ο λεπτό για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αλλά και τα δικά του. Μάλιστα, αυτά ήταν τα πρώτα γκολ του Έλληνα στράικερ έπειτα από τον Απρίλη του 2017!

Το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου, στο πρώτο μέρος είχε εκτεθειμένη άμυνα σε αντεπίθεση της Νίκης Βόλου στο 39' όπου ο Μέτσε αστόχησε, ωστόσο, στη γενικότερη εικόνα, όλα κυλούσαν ομαλά και ιδανικά για τον ΟΦΗ.

Με ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ και ... τίποτα συγκλονιστικό κύλησε το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο «Γεντί Κουλέ», με το σκορ να επιτρέπει στην ομάδα της SuperLeague να κατεβάσει ταχύτητα και τη Νίκη Βόλου να μην μπορεί ν' αντιδράσει σε αυτό το εις βάρος τους 2-0, έχοντας και σπουδαίο ματς με τον... συντοπίτη Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή. Στο 70' μια πολύ ωραία φάση για τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε με τον Αποστολίδη ν' αποκρούει το μονοκόματο σουτ του Οικονόμου από το ύψος της περιοχής έπειτα από γύρισμα του Δεληγιαννίδη. Ο χρόνος πλέον που κυλούσε αντίστροφα για τη λήξη είχε δώσει από νωρίς διαδικαστικό χαρακτήρα στο ματς, με τον ΟΦΗ να φτάνει και στο 3-0 με το χατ-τρικ του Χρήστου Αραβίδη, ο οποίος εκτέλεσε εύστοχα το δεύτερο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 86' από γκρέμισμα του Ντινιωτάκη στον Νοικοκυράκη.

Το άλλο ματς του ομίλου στην Κέρκυρα, ανάμεσα στους Φαίακες και την Ξάνθη, έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι της Πέμπτης...

Η βαθμολογία του 7ου γκρουπ του Κυπέλλου:

1.ΟΦΗ 4 (2 παιχνίδια)

2.Κέρκυρα 3 (1 παιχνίδι)

3.SKODA Ξάνθη 1 (1 παιχνίδι)

4.Νίκη Βόλου 0 (2 παιχνίδια)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Νάστος, Ντίνας (89' Καλαϊτζάκης), Αραβίδης, Κομεσίδης (58' Μιχόγεβιτς), Κοιλιάρας (77' Νοικοκυράκης), Δεληγιαννίδης, Οικονόμου, Παπάζογλου, Ισμαήλ, Μπολάκης

Νίκη Βόλου: Αποστολίδης, Καρτσαμπάς, Καντούτσης, Παπαδόπουλος, Δωματάς (74' Ιορδανίδης), Ντινιωτάκης, Τσεμπερίδης, Μέτσε (66' Ταβάρες), Μακένγκο, Ρόβας, Βουκομάνοβιτς (58' Τζιώρας)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα