Mε απουσίες στο Κύπελλο ο ΟΦΗ (pic)

Mε απουσίες στο Κύπελλο ο ΟΦΗ (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
Mε απουσίες στο Κύπελλο ο ΟΦΗ (pic)

bet365

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με τη Νίκη Βόλου, με τους τραυματίες Νέιρα, Παπαστεριανό, Μεγιάδο να απουσιάζουν και τον Ποτουρίδη να παίρνει «ανάσες» ενόψει της συνέχειας.

Με την προπόνηση της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο ενόψει του αυριανού (30/10) αγώνα με τη Νίκη Βόλου για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο τεχνικός των Ομιλιτών δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή του αγώνα με τους Θεσσαλούς τον Μιγκέλ Μεγιάδο, που δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς προσαγωγούς και για τον λόγο αυτό θα υποβληθεί άμεσα σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάστασή του, όπως και τους τραυματίες Νέιρα και Παπαστεργανό, που συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Για το παιχνίδι δεν υπόλογίζεται και ο Πατρίκ Βουό, που έχει ξεκινήσει θεραπεία μετά τον τραυματισμό του απέναντι στην ΑΕΛ και θα μείνει εκτός δράσης για 15 μέρες.

Τέλος στη 18αδα δεν συμπεριλήφθηκαν και οι Κοροβέσης, Ποτουρίδης και Αργυρόπουλος.

Η αποστολή: Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Οικονόμου, Κυριακίδης, Καλαϊτζάκης, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Νοικοκυράκης, Πλατέλλας, Σάσι, Αραβίδης.

Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα κάνουν αύριο στις 10:00 προπόνηση στο ΒΑΚ.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα