Με απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ η Λαμία

Δημήτρης Ρούσσος
Με απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ η Λαμία

bet365

Δίχως αρκετούς βασικούς, όπως τους Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραγκούνη και Μπλάζιτς ταξιδεύει στην Αθήνα η Λαμία για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην ΑΕΚ (12/10, 18:00).

Για ατελείωτη δράση, παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Από το Ελ Πάσο ξεκινάει η φετινή προσπάθεια της Λαμίας στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου πέρυσι διέγραψε εξαιρετική πορεία ως τα προημιτελικά.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ για την πρώτη εξ αναβολής αγωνιστική ο Μάκης Χάβος άφησε αρκετούς βασικούς παίκτες εκτός αποστολής για λόγους συντήρησης.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Καραγκούνης δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα κανονικά και δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην Ένωση, ενώ άπαντες τον περιμένουν να μπει σύντομα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα (20/10).

Εξάλλου, μόνος του προπονήθηκε και ο Χρήστος Καρυπίδης λόγω ενοχλήσεων και δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα.

Μπαράλες, Μπερτόλιο, Μπλάζιτς και Σαράνοφ έμειναν στη Φθιώτιδα για να ξεκουραστούν, με τους Κατσίκα, Κωστίκα, Πινιώτη και Ρόμανιτς να συμπεριλαμβάνονται στη 19αδα μετά από καιρό ή και για πρώτη φορά.

Αναλυτικά η αποστολή: Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Οσμάν, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Μαστούρ, Δημούτσος, Πινιώτης, Επστάιν, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Κωστίκας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα