Την Τρίτη (9/10) η απόφαση για τον αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ-Λαμίας

Δημήτρης Ρούσσος
Την Τρίτη (9/10) η απόφαση για τον αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ-Λαμίας

bet365

Η ΕΠΟ βρίσκεται σε επαφές με την UEFA, ώστε το αναβληθέν παιχνίδι Κυπέλλου της ΑΕΚ με τη Λαμία να διεξαχθεί την Παρασκευή (12/10), παρά τη διακοπή των εγχώριων διοργανώσεων για το Nations League.

Η δράση στα πρωταθλήματα και τις εθνικές διοργανώσεις διακόπτεται την προσεχή εβδομάδα, λόγω των υποχρεώσεων των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων στο UEFA Nations League και την 3η αγωνιστική των ομίλων.

Στην Ελλάδα ωστόσο υπάρχουν εκκρεμότητες, όπως αυτή του Κυπέλλου και του αγώνα της 1ης αγωνιστικής μεταξύ ΑΕΚ και Λαμίας στο ΟΑΚΑ, που αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και τα περιθώρια για την τέλεσή του στενεύουν, δεδομένου πως δεν υπάρχουν κενές ημερομηνίες μέχρι τον Δεκέμβριο.

Η Ένωση ρωτήθηκε από την ΕΠΟ για το ενδεχόμενο να διεξαχθεί το παιχνίδι, παρά τις υποχρεώσεις των διεθνών της (Μπάρκας, Μάνταλος, Μπακασέτας, Οικονόμου, Μπακάκης, Λιβάια), παίρνοντας το «πράσινο» φως, αφού ούτως ή άλλως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκοπεύει να ξεκουράσει πολλούς από τους βασικούς του στον αγώνα. Από την πλευρά της Λαμίας δεν υπάρχει κάποια ένσταση.

Η ΕΠΟ βρίσκεται σε συνεννόηση με τη διεθνή συνομοσπονδία και μένει να φανεί αν θα εγκριθεί το αίτημα, ώστε το παιχνίδι να διεξαχθεί την Παρασκευή (12/10 - 18.00). Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί την Τρίτη (9/10).

Υπενθυμίζεται πως η 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας είναι προγραμματισμένη για τις 30/31 Οκτωβρίου-1 Νοεμβρίου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα