Πρώτο βήμα στο Κύπελλο για τον... διαφοροποιημένο Παναθηναϊκό

Κώστας Ζάλιαρης
Πρώτο βήμα στο Κύπελλο για τον... διαφοροποιημένο Παναθηναϊκό

bet365

Ο Γιώργος Δώνης ανέφερε πως θέλει να δώσει βαρύτητα και στο Κύπελλο, με τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού για τον θεσμό ν' αρχίζουν σήμερα, με το παιχνίδι στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, έπειτα από την αναβολή της περασμένης Πέμπτης.

Επιστροφή χρημάτων* στο Μάντσεστερ Γ. – Βαλένθια και σούπερ αποδόσεις στο Champions League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «πράσινοι» μετά το 5x5 στο ξεκίνημα της φετινής Super League, μπαίνουν και στον... χορό των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, έχοντας ταξιδέψει από τη Δευτέρα στο Αγρίνιο για το σημερινό (17:30, CosmoteSport1 HD) ματς με την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Ο Δώνης άφησε εκτός πλάνων αρκετούς εκ των βασικών του ποδοσφαιριστών, με τους Διούδη, Κουρμπέλη, Μαυρομμάτη, Κολοβέτσιο, Κουλιμπαλί και Μπουζούκη να μένουν πίσω στην Αθήνα για να πάρουν ανάσες, όμως, προέκυψε πρόβλημα με τον Ινσούα.

Από την πλευρά του και ο Παναιτωλικός έχει αποφασίσει να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες που έχουν πάρει πάνω τους την ομάδα μέχρι αυτό το σημείο στη σεζόν, με τους Μιχάι, Κυριακίδη, Μάζουρεκ και Τσοκάνη να παίρνουν ανάσες.

Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είχε αρχικά προγραμματιστεί για την περασμένη Πέμπτη, όμως, με δεδομένο πως και οι δύο ομάδες έπαιζαν Σάββατο για το πρωτάθλημα, δεν μπορούσαν να δώσουν δυο παιχνίδια σε διάστημα 48 ωρών.

Για τον ίδιο όμιλο στο Κύπελλο, ο Κισσαμικός είναι πρωτοπόρος μετά το 2-0 επί της Ιεράπετρας, στο ματς που διεξήχθη την περασμένη Τρίτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα