Γκιγιέρμε: «Φαινόμενο ο Τουρέ, νιώθω έτοιμος»!

Δημήτρης Τομαράς
Γκιγιέρμε: «Φαινόμενο ο Τουρέ, νιώθω έτοιμος»!

bet365

Ο Γκιγιέρμε μίλησε για την πρώτη του παρουσία με τα χρώματα του Ολυμπιακού, το επίπεδο ετοιμότητάς του αλλά και τον Γιάγια Τουρέ.
Για το ντεμπούτο του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα με την καινούρια μου ομάδα μέσα στο Καραϊσκάκη. Είμαι πολύ χαρούμενος που πήγε καλά το παιχνίδι και δηλώνω έτοιμος και πως μπορώ να βοηθήσω σε όλα τα ματς από εδώ και πέρα».
Για τον Τουρέ: «Είναι ένα φαινόμενο, ένας πολύ μεγάλος παίκτης με πάρα πολύ ταλέντο. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι δίπλα του. Όλοι μας κερδίζουμε κάτι κάθε δευτερόλεπτο που βρισκόμαστε δίπλα του».
Για το αν έχει προσαρμοστεί: «Έχω προσαρμοστεί. Νιώθω πάρα πολύ έτοιμος. Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ ωραίο κλαμπ, μια οικογένεια. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, όπως έχουμε ξεκινήσει».
Για τα επόμενα ματς που έρχονται: «Είμαστε έτοιμοι για πρόγραμμα που ακολουθεί. Είδαμε σήμερα πως έπαιξαν παιδιά τα οποία δεν είχαν παίξει ξανά και το πήγαμε πάρα πολύ καλά. Είμαστε πλήρεις και έτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής, που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Μετά την Μίλαν, μετά την ΑΕΚ και όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα