Ο Τουρέ για δεκάρι με τον Λεβαδειακό

Δημήτρης Τομαράς
Ο Τουρέ για δεκάρι με τον Λεβαδειακό

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει για δεκάρι με τον Λεβαδειακό τον Γιάγια Τουρέ. Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού στο ματς του Κυπέλλου.

Ο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το Ολυμπιακός - Λεβαδειακός στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου και είναι σαφές πως η... λάμψη του Τουρέ ξεχωρίζει. Οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι πως ο Πορτογάλος σκέφτεται τον Τουρέ για δεκάρι στην αρχική ενδεκάδα με τους Βοιωτούς. Κάτω από τα δοκάρια Χουτεσιώτης και Σα έχουν περίπου ίδιες πιθανότητες και στην τετράδα της άμυνας θα είναι οι Μιράντα, Παπέ Σισέ, Κούτρης και Μασούρας. Για τον άξονα εκτιμάται πως οι Γκιγιέρμε και Νάτχο θα είναι πίσω από τον Τουρέ.

Για τα δύο... φτερά προβάδισμα φαίνεται πως έχουν οι Ναουέλ και Βρουσάι και για την επίθεση ο Χασάν έναντι του Μάνου. Ένα πιθανό σχήμα είναι δηλαδή: Χουτεσιώτης ή Σα - Μιράντα, Παπέ Σισέ, Κούτρης, Μασούρας - Γκιγιέρμε, Νάτχο - Τουρέ, Ναουέλ, Βρουσάι - Χασάν. Πάντως στον άξονα στις δοκιμές έχει μπει και ο Ανδρούτσος και στην επίθεση και ο Μάνος. Θυμηθείτε ξανά εδώ την αποστολή των Πειραιωτών για το Κύπελλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα