Η γκολάρα του Γροντή τον... κράτησε Αήττητο!

Gazzetta team
Η γκολάρα του Γροντή τον... κράτησε Αήττητο!

bet365

Αήττητος και Εργοτέλης αναδείχθηκε ισόπαλοι 1-1 με τους γηπεδούχους να χάνουν τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες για να πάρουν το ματς κάνοντας την ανατροπή και το απίθανο γκολ του Γροντή να... κλέβει την παράσταση!

Το ματς στο πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις αν κι οι Κρητικοί είχαν την υπεροχή των κινήσεων.

Τελικά, το σκορ άνοιξε ο Καπνίδης στο 42' με σουτ μέσα από την περιοχή πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι υπέρ του.

Στην επανάληψη και ειδικά μετά το 70' ο Αήττητος ανέβασε στροφές και πήγε για την ανατροπή. Αρχικά ισοφάρισε με τον Γροντή, ο οποίος δοκίμασε το πόδι του από πλάγια δεξιά κάτω από το κέντρο πετυχαίνοντας ένα απίστευτο γκολ με τη βοήθεια και του αέρα.

Αργότερα ο Μαρουκάκης πήγε να κάνει κάτι παρόμοιο από το κέντρο με την μπάλα να φεύγει όμως άουτ κι ο Ματσούκας στην επόμενη φάση δεν βρήκε στόχο μέσα από τη μικρή περιοχή.

Ετσι οι δύο ομάδες έχασαν την ευκαιρία να πάρουν μία νίκη, δίνοντας ωστόσο ένα δυνατό τεστ ενόψει του πρωταθλήματος της Football League.

Αήττητος Σπάτων: Κοκκαλάς, Μουστάκης, Κολλαράς, Χριστοφιλέας, Μάγκας, Ηρακλής, Κασνέτση (67' Σπυρόπουλος), Ματσούκας (83' Σταματάκης), Γροντής, Χαντί (61' Χατζηιωαννίδης), Μαρουκάκης

Εργοτέλης: Καλογεράκης, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Οικονόμου, Μπάτσιος, Μπρους, Τσέλιος, Μπουτσάκης (73' Κοζορώνης), Ιατρούδης, Έφορντ, Καπνίδης (85' Ροβίθης)

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα