Κάναντι: «Υπάρχουν συχνά λανθασμένες αποφάσεις διαιτητών»

Gazzetta team
Κάναντι: «Υπάρχουν συχνά λανθασμένες αποφάσεις διαιτητών»

bet365

Αιχμές για την διαιτησία του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο άφησε ο Νταμίρ Κάναντι με τον προπονητή του Ατρομήτου να τονίζει πως συνολικά οι διαιτητές κάνουν συχνά λανθασμένες αποφάσεις.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Αναλυτικά ο τεχνικός του Ατρομήτου μιλώντας μετά την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΣ στο Περιστέρι στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου ανέφερε τα εξής: «Νομίζω ότι σήμερα ήμασταν αρκετά καλοί στο γήπεδο. Δυστυχώς τιμωρηθήκαμε για δύο ατομικά λάθη με ισάριθμα γκολ. Μετά τα δώσαμε όλα και κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Οι διαιτητές κάνουν λάθη, συμβαίνουν αυτά και για τις δύο ομάδες.

Στις καθυστερήσεις δεν παίχτηκε καθόλου μπάλα, μοιάζει με λεπτομέρεια αλλά είναι σημαντικό. Και οι διαιτητές προσπαθούν για το καλύτερο, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό. Αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχουν λανθασμένες αποφάσεις συχνά, δεν είναι ηθικό για τις ομάδες.

Είναι δύσκολο γιατί πρέπει να δείχνουμε σεβασμό σε όλους, στους διαιτητές, τους παίκτες, τους προπονητές.

Δεν περίμενα να εξελιχθεί έτσι το ματς. Είχαμε μεγάλη πίεση. Συγχαρητήρια σε όλους, πολλά παιδιά δεν είχαν παίξει μέχρι σήμερα, όπως και εγώ. Παίξαμε καλά μέχρι το τέλος και δείξαμε ότι υπάρχει πολύ μέλλον σε αυτή την ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα