Η αντίδραση της Super League και η ΕΠΟ που ήθελε αναβολή αγωνιστικής!

ΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΤΟ... ΜΠΑΧΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Η αντίδραση της Super League και η ΕΠΟ που ήθελε αναβολή αγωνιστικής!

Η αντίδραση της Super League και η ΕΠΟ που ήθελε αναβολή αγωνιστικής!

Το Gazzetta.gr φέρνει στο... φως τις αρχικές συζητήσεις της Super League με την ΕΠΟ για το Κύπελλο, το... αδιέξοδο αλλά και το ότι η ελληνική Ομοσπονδία ήθελε ακόμα και αναβολή της αγωνιστικής!

Η ελληνική Ομοσπονδία βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν βασικό πρόβλημα για τουλάχιστον τρία παιχνίδια της για την φάση των ομίλων. Προσπαθώντας να βρεθεί λύση ώστε να διεξαχθούν ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες από την Λίγκα να μην γίνει το παιχνίδι του Παναιτωλικού με την Λαμία την Δευτέρα καθώς και η αμέσως επόμενη αγωνιστική, η 5η.
 
Η Super League ξεκαθάρισε εξαρχής πως δεν γίνεται να αλλάξει τίποτα, επισημαίνοντας πως το πρόγραμμά της είχε βγει πολύ καιρό πριν από εκείνο της ΕΠΟ για το Κύπελλο. Επίσης για το ματς της Δευτέρας ο Παναιτωλικός με έγγραφό του είχε ζητήσει από τον Αύγουστο να παίξει την συγκεκριμένη ημέρα λόγω ενός διεθνούς event που υπήρχε στην πόλη. Αίτημα που είχε κάνει δεκτό και είχε προσαρμόσει το πρόγραμμά της η Λίγκα. Από την Super League πάντως δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για τα όσα τους αποδίδονταν από την ΕΠΟ. Παράλληλα υπογράμμιζαν πως ήταν καθαρά θέμα έλλειψης σοβαρού προγραμματισμού από την ελληνική Ομοσπονδία για το Κύπελλο. Με αυτόν τον τρόπο το... μπάχαλο επικράτησε για το συγκεκριμένο θέμα και ενώ φαινόταν από την αρχή πως οι δύο πλευρές δεν μπορούσαν να βρουν σημείο επαφής.

Best of internet