Ενσωματώθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ ο Μιχόγεβιτς

ΩΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

Ενσωματώθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ ο Μιχόγεβιτς

Ενσωματώθηκε στην αποστολή του ΟΦΗ ο Μιχόγεβιτς

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς ταξίδεψε στην Ξάνθη για να αντικαταστήσει τον τραυματία Τάσο Παπάζογλου και να ενισχύσει τον ΟΦΗ για την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδας στα Πηγάδια με τους Ακρίτες (26/9, 16:30).

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τρίτης (25/9) στο αθλητικό κέντρο της Ξάνθης, οι Ηρακλειώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την πρεμιέρα στο Κύπελλο την Τετάρτη με την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, λίγες μέρες μετά τη «σύγκρουση» για τη Super League.

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς, που κλήθηκε εσπευσμένα να ανέβει στην Ξάνθη, λόγω του τραυματισμού του Παπάζογλου, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Εξάλλου, με την πρώτη ομάδα προπονήθηκαν και οι νεαροί Νοικοκυράκης (2001) και Καλαιτζάκης (2001), που αγωνίστηκαν το περασμένο Σάββατο, με την Κ19 του ΟΦΗ στην Ξάνθη και λόγω Κυπέλλου, θα βρίσκονται στην αποστολή του ΟΦΗ για το αυριανό παιχνίδι.

Για το νεαρό Καλαιτζάκη αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά, καθώς έγινε πρόσφατα επαγγελματίας και είναι ένα από τα παιδιά της Κ19 που έχουν προταθεί από την τεχνική ηγεσία, για να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια, ενώ ο Νοικοκυράκης ανήκει στην επαγγελματική ομάδα απο τον Ιανουάριο του 2018.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη, το βράδυ της Τετάρτης ((26/9) θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη (27/9) το πρωί θα επιστρέψει στο Ηράκλειο.

Best of internet