Πως οι αλλαγές στο Κύπελλο φέρνουν ανισορροπία στο πρωτάθλημα

Δημήτρης Τομαράς
Πως οι αλλαγές στο Κύπελλο φέρνουν ανισορροπία στο πρωτάθλημα

bet365

Η απόφαση της ΕΠΟ να μην γίνει το παιχνίδι της ΑΕΚ στο Κύπελλο είναι μία εξέλιξη που επιφέρει ανισορροπία στο πρωτάθλημα και σε σχέση με τους συνδιεκδικητές του τίτλου όπως ο Ολυμπιακός.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Αννόβερο - Χόφενχάιμ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Την στιγμή που ο Ολυμπιακός θα παίξει κανονικά την Πέμπτη με τον Λεβαδειακό και μετά έχει την Κυριακή ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ δεν θα έχει καμία αναμέτρηση μες στην εβδομάδα.

Η απόφαση της ΕΠΟ να αναβάλλει το ματς της την Τετάρτη με την Λαμία σαφώς και προκαλεί ανισορροπία σε σχέση με το πρωτάθλημα και τους συνδιεκδικητές του τίτλου με την ΑΕΚ, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Και αυτό διότι η ΑΕΚ εκεί που θα είχε δύο ματς πριν τον ΟΦΗ (σ.σ. ένα το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ένα το Κύπελλο την Τετάρτη) θα έχει αγωνιστεί μόνο την Κυριακή που μας πέρασε.

Αυτό σημαίνει πως θα μπορεί να είναι πιο... ξεκούραστη από τους ανταγωνιστές της. Μάλιστα από την Επιτροπή Κυπέλλου της Ομοσπονδίας υπήρχε διαρροή πως πέραν του αιτήματος της Λαμίας έπαιξε ρόλο ότι κακώς η Λίγκα είχε βάλει το ντέρμπι της Τούμπας την Κυριακή. Και γενικά τα... χρέωσαν όλα στην Super League. Ο Ολυμπιακός πάντως δεν είχε θέμα να παίξει ακόμα και Τετάρτη το ματς Κυπέλλου του, κάτι όμως που δεν έγινε δεκτό. Είναι δε σαφές ότι προκαλείται θέμα και με τις άλλες ομάδες που δεν θα έχουν Κύπελλο λόγω των αναβολών.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα