Με Κιβρακίδη στο Κύπελλο ο Ατρόμητος

Με Κιβρακίδη στο Κύπελλο ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Με Κιβρακίδη στο Κύπελλο ο Ατρόμητος

bet365

Η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε, με τον Νταμίρ Κάναντι να παίρνι μαζί του τον Κιβρακίδη που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Με απογευματινή προπόνηση την Δευτέρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα την οποία αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μανδάς, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κωτσόπουλος, Σάκιτς και Ίμερι.

Εκτός έμειναν οι Μέγιερι, Μπουσουλάτζιτς, Βασιλακάκης ενώ σε αυτή βρίσκεται ο Κιβρακίδης που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Τρίτης στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Μανούσος, ενώ ο Ενσικουλού υποβλήθηκε σε επιτυχημένη αρθροσκόπηση και αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις σε περίπου 15 μέρες.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα