Θέλει Τρίτη η Θύελλα, Πέμπτη ο Ηρακλής!

Θέλει Τρίτη η Θύελλα, Πέμπτη ο Ηρακλής!

Νίκος Μαρούδας
Θέλει Τρίτη η Θύελλα, Πέμπτη ο Ηρακλής!

bet365

Θέμα με την διεξαγωγή της αναμέτρησης της Θύελλας Καμαρίου με τον Ηρακλή έχει προκύψει, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης ζητά αυτό να γίνει Τρίτη και ο Ηρακλής Πέμπτη! Η ΕΠΟ καλείται να πάρει την απόφαση...

Η πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 25-27/9 κι ενώ όλοι περιμένουν τους ορισμούς της ΕΠΟ, φαίνεται να έχει προκύψει ζήτημα με την αναμέτρηση της Θύελλας Καμαρίου με τον Ηρακλή στη Νάξο.

Οι δύο ομάδες έχουν κάνει το δικό τους αίτημα για την ημέρα που επιθυμούν να διεξαχθεί το παιχνίδι, ζητώντας όμως διαφορετικές μέρες. Από την μία η Θύελλα, έχει κάνει αίτημα για την Τρίτη, ενώ ο «Γηραιός» για την Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως το αίτημα της ομάδας από την Σαντορίνη για την Τρίτη έχει γίνει λόγω της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. Η Θύελλα αν το παιχνίδι γίνει Πέμπτη θα κληθεί να αγωνιστεί και την Κυριακή κόντρα στο Αιγάλεω, μιας και δεν μπορεί να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής αυτής της αναμέτρησης με την ομάδα της Αθήνας να έχει κλείσει αεροπορικά και ξενοδοχείο για την Σαντορίνη. Από την άλλη ο Ηρακλής δεν έχει κάποια υποχρέωση το επόμενο Σαββατοκύριακο και για τον λόγο αυτό στην Θύελλα ελπίζουν πως η ΕΠΟ θα ορίσει το παιχνίδι την ημέρα που έχει ζητήσει μια ομάδα που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στα πρωταθλήματα ΕΠΣ και η οποία θα... αναγκαστεί να αγωνιστεί όλα τα ματς του Κυπέλλου μακριά από την φυσική της έδρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα