Πρεμιέρα στη Νάξο ο Ηρακλής, στην Αθήνα το Θύελλα - Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Πρεμιέρα στη Νάξο ο Ηρακλής, στην Αθήνα το Θύελλα - Ατρόμητος

bet365

Στο νησί της Νάξου κι όχι της Σαντορίνης, θα αγωνιστεί ο Ηρακλής με την Θύελλα Καμαρίου στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην Αθήνα με γηπεδούχο την ομάδα των Κυκλάδων, το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Μακριά από την φυσική της έδρα στη Σαντορίνη θα δώσει και τις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις της με Ηρακλή κι Ατρόμητο η Θύελλα Καμαρίου. Το γήπεδο που βρίσκεται στο Καμάρι δεν πληρεί τις προϋποθέσεις με αποτέλεσμα η Θύελλα να αγωνιστεί και πάλι εκτός Σαντορίνης όπως έγινε και με την Σπάρτη.

Έτσι, ο Ηρακλής θα ταξιδέψει για την Νάξο κι όχι για την Σαντορίνη στην πρεμιέρα των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 25-27/9 με την ακριβή ώρα και μέρα να ορίζεται από την ΕΠΟ την Τετάρτη.

Σε ό,τι αφορά τώρα το δεύτερο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αυτό θα γίνει στην Αθήνα χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστή η ακριβής έδρα. Ωστόσο, δεδομένα η Θύελλα θα... φιλοξενήσει τους Περιστεριώτες στην Αττική, καθώς το ΔΑΚ Νάξου δεν έχει δημοσιογραφικά θεωρία που είναι απαραίτητα για την διεξαγωγή αναμετρήσεων ομάδων της Super League.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα