Εθνικός - Ηρακλής 1-1 (9-10 πεν)

Gazzetta team
Εθνικός - Ηρακλής 1-1 (9-10 πεν)

bet365

O Περόνε ευστόχησε στο δεύτερό του πέναλτι στη διαδικασία-θρίλερ, που βρήκε νικητή τον Ηρακλή επί του Εθνικού με 10-9! Στο 120' ισοφάρισε ο «Γηραιός», που έμεινε «ζωντανός» και πανηγύρισε την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας!

Παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις διεξήχθη στο Ελ Πάσο, όπου μετά το 0-0 της κανονικής διάρκειας, σημειώθηκαν δυο γκολ στην παράταση και... πολλά περισσότερα στη διαδικασία των πέναλτι, με την ομάδα του Βοσνιάδη να πανηγυρίζει στο τέλος!

Τα 90' δεν βρήκαν κάποια ομάδα να παίρνει «κεφάλι» στο σκορ, κάτι που κατάφερε ο Εθνικός με τον Μάναλη στο 96'. Ο «Γηραιός» ωστόσο δεν είχε πει την τελευταία του «λέξη», ισοφαρίζοντας στο 120' με τον Παπαδόπουλο και στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι!

Εκεί ο Εθνικ΄ςο αστόχησε στο πρώτο χτύπημα και ο Περόνε στο τελευταίο, με τις δυο ομάδες να συνεχίζουν μέχρι τελικής πτώσης. Στο 11ο πέναλτι του Εθνικού ο Ρομάνο νικήθηκε από τον Βοσνιάδη και ο Περόνε ευστόχησε στη δεύτερη ευκαιρία του, διαμορφώνοντας το 10-9, που έστειλε τον Ηρακλή στους ομίλους του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ (Λουκάς Καραδήμος): Βουτσινάς, Βλάχος, Μηλιώτης, Κορνέζος, Σμίλτος, Κόλλινς (46' Μάναλης), Σκεντεράι, Κωνσταντίνου (110' Λεβέντης), Πολίτης (67΄ Μακρυγιάννης), Τσιλιγκίρης (78΄ Ρομάνο), Παυλάκης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Κανακούδης, Κουτρουμάνος, Κουκόλης (96΄ Παπαδόπουλος), Ζαμπάρης, Μουμίν, Μενδρινός, Τάι (46΄ Κλέιτον), Πασάς (74΄ Ρόβας), Ντούνης, Περόνε.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα