ΟΦ Ιεράπετρας - ΑΕ Καραίσκάκης 1-0

Gazzetta team
ΟΦ Ιεράπετρας - ΑΕ Καραίσκάκης 1-0

bet365

Ο ΟΦ Ιεράπετρας έγινε η δεύτερη ομάδα της Γ' Εθνικής που θα βρεθεί στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας, αποκλείοντας στο Παγκρήτιο την ΑΕ Καραϊσκάκη κερδίζοντας 1-0.

Μεγάλη νίκη για τον ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος μετά την Θύελλα Καμαρίου, έγινε η δεύτερη ομάδα από την Γ' Εθνική που προκρίθηκε στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη της με 1-0 επί της ΑΕ Καραϊσκάκη.

Το ιστορικό γκολ που έστειλε για πρώτη φορά τον ΟΦΙ στους ομίλους, σημείωσε ο Μαρτσάκης στο 5'. Μάλιστα, στην επόμενη φάση ο ίδιος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, με τους Κρητικούς να έχουν κι άλλες φάσεις μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και να είναι σαφώς ανώτεροι από την ομάδα της Football League, τον Καραϊσκάκη.

Κάτι που συνεχίστηκε και στην επανάληψη, με τον ΟΦΙ να κρατά την πρόκριση και την Τρίτη να βρίσκεται στην κλήρωση των ομίλων του Κυπέλλου.

Οι συνθέσεις:

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Αναστασόπουλος, Μίγγας, Κορομηλάς Πότσι, Μάτα, Καλημέρης (Χύσι 70’), Τοπούζης, Παπαδόπουλος, Πυθαρούλης Μαρτσάκης (Μηνάς 84’)

Καραϊσκάκης: Στεφανάκος, Καραγιαννίδης, Μαχαίρας, Χούσος, Λίτσκας, Παπαδόπουλος, Μπεκατώρος (23’ Παναγιώτου), Καθιάς, Ψιανός, Παπανίκου, Ματθαίου

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα