Σόκαρε την Σπάρτη κι έγραψε ιστορία η Θύελλα Καμαρίου! (vid)

Νίκος Μαρούδας
Σόκαρε την Σπάρτη κι έγραψε ιστορία η Θύελλα Καμαρίου! (vid)

bet365

Η πρώτη ομάδα προερχόμενη από τα πρωταθλήματα ΕΠΣ που μπαίνει στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας έγινε η Θύελλα Καμαρίου που επικράτησε της Σπάρτης 1-0!
Η Σαντορίνη γιορτάζει! Το νησί των Κυκλάδων, θα έχει για πρώτη φορά στη ιστορία ομάδα στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας! Η Θύελλα Καμαρίου, που μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυκλάδων βρέθηκε στον θεσμό, απέκλεισε και την Σπάρτη νικώντας την 1-0 κι έγραψε ιστορία! Μάλιστα το έκανε μακριά από την φυσική της έδρα. Ούτε καν στο νησί της, καθώς για λόγους... χλοοτάπητα έπαιξε στην Νάξο! Ακόμη κι έτσι τα κατάφερε...
Η Θύελλα, που πέρσι ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ' Εθνική, εξασφάλισε την παρθενική της παρουσία στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας. Επίσης, έγινε η πρώτη ομάδα προερχόμενη από τα πρωταθλήματα ΕΠΣ που πετυχαίνει κάτι τέτοιο!
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, σημείωσε μετά από ατομική προσπάθεια ο Αργυρίου στο 11'. Η Σπάρτη αν και πίεσε, κυρίως στην επανάληψη, δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης κι αποχαιρέτησε πρόωρα τον θεσμό.
Πλέον, η Θύελλα που απέκλεισε την Σπάρτη της Football League, την Τρίτη θα βρεθεί στην κλήρωση των ομίλων όπου και δεδομένα θα βρει απέναντί της ομάδα κι από την Super League!
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαντούσης, Ρέτζο, Σιμιτσής, Φίλων, Φύτρος Μ. (84' Αρβανίτης), Αργυρίου, Ερρίκος (90' Γατσέλος), Μαυρομάτης (74' Ζανελάρι).

ΣΠΑΡΤΗ (Κριστοφ Βαζέχα): Πάντος, Οικονόμοπουλος, Κοζάκης, Βλάχος (58' Τιεντσέ), Φραγκούλης, Παυλής, Κολτσίδας, Στογιάνοβιτς, Ντος Ρέις (62' Σαραντόπουλος), Μαντζίρης (81' Καινούργιος), Βλαχομήτρος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα