Στους ομίλους ο ΝΠΣ Βόλος και ο Ηρόδοτος

Gazzetta team
Στους ομίλους ο ΝΠΣ Βόλος και ο Ηρόδοτος

bet365

Η ομάδα του Χουάν Φερνάντο πέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο του Αντίμαχου της Κω. Οι κρητικοί κέρδισαν στη Θήβα τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου,
Το «εισιτήριο» για του ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε ο ΝΠΣ Βόλος, καθώς ήταν σοβαρός κόντρα στον Ανταγόρα Κω και τον κέρδισε με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 11' με τον Μάντζη και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ηλιόπουλο στο 70', γκολ που «έφτιαξε» ο Μάντζης, ο οποίος μάλιστα είχε και δοκάρι στο 67'. Οι Βολιώτες «άγγιξαν» το 3-0 και στο 79', με το νέο δοκάρι του Πίσπα.
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ ΚΩ (Γιάννης Μανούσογλου): Τσαραπατσάνης, Χατζηβασίλης, Μποϊλής (68' Παππάς), Ιωαννίδης, Χατζησουλεϊμάν (52' Δρόσος), Μαργαρίτης, Φονσέκα (78' Χατζηπαναγιώτης), Μπεκιρλάρι, Θωνιάρης, Βλαντιμίροφ, Χατζηφούντας.
ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Ρούσσος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο (84' Δόρης), Ν' Γκουέμ (65' Πίτου Γκαρσία), Πέντα, Μάντζης, Ηλιόπουλος (77' Πίσπας), Κότο.
Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Ηρόδοτος πέρασε με 3-1 από τη Θήβα κόντρα στον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου, παρότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 68' λόγω αποβολής του Σμυρλή. Ο οποίος στο 8' άνοιξε το σκορ, όμως ο Τσαπανέλης στο 15' ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Τελικά οι κρητικοί πήραν τη νίκη χάρις στα τέρματα των Κασαπάκη (40') και την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φραγκουλάκη στις καθυστερήσεις.
ΚΙΘΑΙΡΩΝ ΚΑΠΑΡΕΛΛΙΟΥ (Σωτήρης Παπαναστασίου): Δημητράς, Σκουρτανιώτης, Σεχάι, Κοτώρoς, Τσέλλος, Κουκούλας, Μαρτιναίος (82' Σταμέλος), Στίλα (63' Κώνστας), Πλακίδας, Τσοπανέλης, Στρατιδάκης.
ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Δαμιανάκης, Γιαλούσης, Αυγενικού (57' Μάκο, 76' Μπαλάφας), Μωραΐτης (57' Μασάδο), Σμυρλής, Φραγκουλάκης, Κασαπάκης, Κωνσταντινίδης.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα