Στη Νάξο στις 11 το πρωί η Σπάρτη με την Θύελλα

Gazzetta team
Στη Νάξο στις 11 το πρωί η Σπάρτη με την Θύελλα

bet365

Η Σπάρτη αντιμετωπίζει την Θύελλα Καμαρίου για τη Γ' φάση του Κυπελλου Ελλάδας, με το παιχνίδι να γίνεται στη Νάξο αντί της Σαντορίνης και στις 11 το πρωί αντί για τις 16:30 όπως είχε αρχικά οριστεί.

Για την Νάξο τελικά θα ταξιδέψει η Σπάρτη κι όχι για την Σαντορίνη. Η ομάδα της Λακωνίας, φιλοξενείται από την Θύελλα Καμαρίου με στόχο την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου. Το παιχνίδι ήταν να γίνει στο Καμάρι της Σαντορίνης, την φυσική έδρα της Θύελλας, ωστόσο εξαιτίας του πλαστικού χλοοτάπητα η αναμέτρηση τελικά ορίστηκε να γίνει στο ΔΑΚ Νάξου.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η Θύελλα, η αναμέτρηση αντί για τις 16:30 της Κυριακής, θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύελλας:

«Αλλαγή έδρας και ώρας για το παιχνίδι με την Α.Ε. Σπάρτης. Με νέα ενημέρωση που έλαβε η ομάδα μας το παιχνίδι για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στην Α.Ε. Σπάρτης θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Νάξου την Κυριακή 16/9/2018 στις 11.00 .

Ο λόγος της αλλαγής έδρας, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που είχαμε από την ΕΠΣΚ, έχει να κάνει με τη μη καταλληλότητα του Δ.Γ. Καμαρίου και έτσι η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο γήπεδο που πληροί τις προϋποθέσεις».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα