Μπορμπαλάν: «Ήταν τελικός με ιδιαιτερότητες»

Gazzetta team
Μπορμπαλάν: «Ήταν τελικός με ιδιαιτερότητες»

bet365

Ο Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν σε συνέντευξή του στην Ισπανία αναφέρθηκε στην εμπειρία του στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ καθώς και στα όσα έγιναν στο περιθώριο του αγώνα.
Ο Ισπανός ρέφερι σε δηλώσεις του στην Mundo Deportivo επισήμανε ανάμεσα στα άλλα: «Ήταν κάτι μη αναμενόμενο, επειδή πάντα πίστευα ότι δεν θα κατάφερνα κάτι σε διεθνές επίπεδο και μια μέρα ήρθε αυτός ο τελικός στην Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν ενθουσιασμένος, ακόμα κι αν γνώριζα ότι ήταν ένας τελικός, ο οποίος πριν ξεκινήσει είχε αρκετές ιδιαίτερες συνθήκες και ιδιαιτερότητες».
Επίσης ο Μπορμπαλάν σχολίασε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος για το πως τα πήγα. Ήταν ένας τελικός με αμφισβήτηση και πολύ δύσκολος. Είναι αλήθεια ότι υπήρχαν πολλά περιστατικά που τα είδαμε και εδώ, από τις κάμερες. Αλλά είχε να κάνει περισσότερο με τις κερκίδες και εξωαγωνιστικά, παρά με τους παίκτες. Υπήρχε λίγη ένταση τα τελευταία ματς. Αλλά στην εξέλιξη του παιχνιδιού, για έναν τελικό, όλα ήταν λίγο-πολύ φυσιολογικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω ένα τέτοιο χρυσό μετάλλιο στην διεθνή μου καριέρα».
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα