Πρίγιοβιτς: «20 πέναλτι να ξαναχτυπήσω δεν θα χάσω κανένα»!

Πρίγιοβιτς: «20 πέναλτι να ξαναχτυπήσω δεν θα χάσω κανένα»!

bet365

Ο Πρίγιοβιτς μετρούσε «έξι στα έξι» μέχρι να τον σταματήσει ο Μπάρκας στον τελικό του ΟΑΚΑ. Ο Σέρβος φορ του ΠΑΟΚ αποκαλύπτει στο gazzetta.gr τα πάντα γύρω από το χαμένο πέναλτι και όχι μόνο…

Ο «Μεγαλέξανδρος» του ΠΑΟΚ πανηγύρισε σαν μικρό παιδί μπροστά στην κερκίδα των ΠΑΟΚτσήδων. Η κάμερα του gazzetta.gr ήταν εκεί και σας μετέφερε τις εικόνες, με τον Σέρβο επιθετικό να χτυπάει το τύμπανο και να δίνει ρυθμό στην εξέδρα των Κυπελλούχων.

Στη διαδρομή προς τα αποδυτήρια αποκάλυψε ότι αυτό που συνέβη, με το χαμένο πέναλτι στο 25ο λεπτό του τελικού, «δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ»! Και έλεγε αλήθεια…

«Πρώτη φορά στη ζωή μου αστοχώ σε πέναλτι. Είκοσι φορές να εκτελέσω ξανά το πέναλτι, έχοντας πάλι τον Μπάρκα απέναντι μου δε θα χάσω ούτε ένα…», πρόσθεσε μιλώντας στο gazzetta.gr ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που παραδέχθηκε πως η κατάκτηση του Κυπέλλου και η συνολική εικόνα της ομάδας «ήταν άλλη μια μεγάλη απόδειξη ότι είμαστε οι καλύτεροι, δείξαμε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα σε ολόκληρο το πρωτάθλημα».

Ο 28χρονος σέντερ φορ ήταν εύστοχος κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν στα πέναλτι που εκτέλεσε έχοντας απέναντι τον τερματοφύλακα της Εστερσουντ, Κεϊτά, και τους Μανόλη Αποστολίδη (ΠΑΟΚ – Τρίκαλα 2-1 κύπ.), Ντεβί Επασί (ΠΑΟΚ – Λεβαδιεακός 5-0), Δημήτρη Κυριακίδη (Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-1), Γιώργο Αθανασιάδη (Αστέρας Τρ. – ΠΑΟΚ 3-2) και Μάτις Κότνικ (ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 3-1 κυπ.).

Δηλαδή μετρούσε 6/6 εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι μέσα στη σεζόν μέχρι να δει τον Βασίλη Μπάρκα να του λέει «όχι» στο 25ο λεπτό του τελικού στο ΟΑΚΑ, όπως είχε πει και ο Νίκος Χρηστίδης το 1970 στον Γιώργο Κούδα. Μόνο που τώρα ο ΠΑΟΚ δεν πλήρωσε ακριβά τη χαμένη ευκαιρία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από την «άσπρη βούλα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα