Γκαγκάτσης: «Όλη η Ελλάδα είδε ποιος είναι ο καλύτερος»!

Γκαγκάτσης: «Όλη η Ελλάδα είδε ποιος είναι ο καλύτερος»!

Γκαγκάτσης: «Όλη η Ελλάδα είδε ποιος είναι ο καλύτερος»!

bet365

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, έχει κάθε λόγο να είναι σήμερα πανευτυχής. Το κύπελλο της δικαίωσης είναι ασπρόμαυρο!

Αν κάποιος προσπάθησε και πάλεψε, με όλες τις δυνάμεις του, για να πάνε όλα καλά στη βραδιά που ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία μέσα στο ΟΑΚΑ, αυτός ήταν ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

Στις δύσκολες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του τελικού στην Αθήνα όλα όσα αφορούσαν τα οργανωτικά ζητήματα είχαν την υπογραφή του, αφού ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, είχε το γενικό πρόσταγμα. Και η συνολική εικόνα της παρουσίας του ΠΑΟΚ στον φετινό τελικό του Κυπέλλου ήταν επιτυχημένη.

Ρόμα - Γιουβέντους με 200+ ειδικά στοιχήματα και αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Αν και ο ίδιος αποφεύγει τα πολλά και μεγάλα λόγια, το βράδυ του Σαββάτου ξέσπασε. Πανηγύρισε με την καρδιά του σαν γνήσιος ΠΑΟΚτσής την επιτυχία της αγαπημένης ομάδας.

Η χαρά του ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του την ώρα της απονομής. "Αυτός ο τελικός, αυτός ο θρίαμβος ήταν για τον ΠΑΟΚ ο καλύτερος επίλογος που θα μπορούσε να γραφτεί σε αυτή τη χρονιά", υποστήριξε και πρόσθεσε με νόημα:, "Επρεπε τώρα να πανηγυρίζουμε το νταμπλ και αυτό το ξέρει όλη η Ελλάδα"!

Η συνέχεια και η επόμενη μέρα των Κυπελλούχων Ελλάδας είναι ακόμη πιο δύσκολη και απαιτητική. Γιατί, όπως εξηγεί, ο εκ των ηγετικών στελεχών της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, "από τη Δευτέρα κιόλας ξεκινάμε την προσπάθεια να κάνουμε τον ΠΑΟΚ ακόμη καλύτερο".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα