O MVP του ΠΑΟΚ Φερνάντο Βαρέλα στο gazzetta.gr: «Ετσι, κάθε χρόνο»!

O MVP του ΠΑΟΚ Φερνάντο Βαρέλα στο gazzetta.gr: «Ετσι, κάθε χρόνο»!

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα δεν άντεξε και λίγο μετά το τέλος του τελικού έβαλε τα κλάματα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Ηταν η στιγμή που έπαιρνε το βραβείο του MVP από τους συμπαίκτες του!

Ο Αφρικανός αμυντικός ήταν ομολογούμενος ένας από τους πολυτιμότερους της φετινής σεζόν για τον ΠΑΟΚ, που έκλεισε με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας και την απόδειξη για το ποια ομάδα ήταν η καλύτερη μέσα στο χορτάρι του ΟΑΚΑ.

Ρόμα - Γιουβέντους με 200+ ειδικά στοιχήματα και αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

«Φέτος είναι πολλοί εκείνοι που το άξιζαν αυτό το βραβείο, ο Μάτος, ο Κρέσπο, ο Πασχαλάκης, ο Πέλκας, ο Πρίγιοβιτς, ο Βιεϊρίνια και αυτό το κάνει ακόμη πιο σημαντικό», επεσήμανε ο Φερνάντο Βαρέλα μόλις απελευθερώθηκε από τις αγκαλιές των συμπαικτών του.

- Τι σημαίνει αυτό το βραβείο για σένα;

«Σημαίνει πάρα πολλά γι’ αυτό θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, έχει μεγάλη σημασία να μου δίνουν αυτοί το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς».

- Κι αυτό το κύπελλο, το δεύτερο στη σειρά που κατακτάς με τον ΠΑΟΚ;

«Το μόνο που θέλαμε ήταν να κερδίσουμε αυτό το κύπελλο και τις τελευταίες ημέρες δουλεύαμε για να βρούμε τον τρόπο. Είμαι χαρούμενος που τελικά τον βρήκαμε».

- Υπάρχει, όμως, συνέχεια, η ζωή δε σταματάει με την κατάκτηση αυτού του κυπέλλου;

«Όχι, ασφαλώς και δεν σταματά, ούτε πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε κάθε χρόνο έτσι, να κερδίζουμε τρόπαια. Αυτό το αξίζει ο ΠΑΟΚ, ως ομάδα, ο κόσμος του, ο πρόεδρος του».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα