Οι ακτίνες των παικτών της ΑΕΚ

Οι ακτίνες των παικτών της ΑΕΚ

Οι ακτίνες των παικτών της ΑΕΚ

bet365

Το gazzetta.gr καταγράφει τι έκαναν και τι δεν έκαναν οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ στον τελικό του κυπέλλου.

Μπάρκας: Επιασε το πέναλτι του Πρίγιοβιτς, απέκρουσε στο τετ α τετ του Κάμπος στο 35', απέκρουσε με το ένα χέρι στο τετ α τετ του Πρίγιοβιτς, ήταν σταθερός πάντα και ο καλύτερος της ΑΕΚ.

Μπακάκης: Στο πέναλτι του ΠΑΟΚ πήγε άτσαλα στο μαρκάρισμα του Μπίσεσβαρ. Γενικά δε βοήθησε επιθετικά, ειδικά όσο έπαιζε στο δεξί άκρο της άμυνας, αλλά δεν είχε προβλήματα ανασταλτικά. Μετά την είσοδο του Γκάλο πήγε στην αριστερή πλευρά και προσπάθησε, όπως πάντα, για το καλύτερο.

Βράνιες: Χωρίς να υπάρχει λόγος, την στιγμή που ο ΠΑΟΚ έμεινε με 10 παίκτες, "κατάφερε" να πάρει δεύτερη κίτρινη και έτσι η ΑΕΚ δεν πήρε ποτέ το αριθμητικό πλεονέκτημα...

Τσιγκρίνσκι: Το λάθος στο 15', με το οποίο βγήκε τετ α τετ ο Μπίσεσβαρ, δεν ήταν λάθος που κάνει ο Ουκρανός. Από το ξεκίνημα του ματς, όμως, δεν πατούσε καλά και αυτό φαινόταν και σε κάποιες άλλες φάσεις. Γενικά δεν ήταν τόσο σίγουρος όσο πάντα.

Χουλτ: Αρχισε το ματς φορτώνοντας με κίτρινη κάρτα τον Μάτος αλλά αυτή ουσιαστικά ήταν και η μοναδική του συνεισφορά. Εκανε το τραγικό λάθος στο 50' βγάζοντας τετ α τετ τον Πρίγιοβιτς και γενικά σε κανένα σημείο του ματς δεν πρόσφερε κάτι στην ΑΕΚ. Οχι ότι έπαιρνε και βοήθειες από τον Μάνταλο αλλά ήταν κακός από μόνος του.

Σιμόες: Από δικό του λάθος, όταν έχασε την μπάλα, βγήκε η αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, η οποία οδήγησε στο φάουλ και στο γκολ του Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος, ο οποίος γύρισε πιο πίσω μετά την αποβολή του Βράνιες, ήταν και ο μόνος που προσπαθούσε στο κέντρο όμως...

Γαλανόπουλος: Σε κακή μέρα, δεν κατάφερε ποτέ να ανεβάσει την απόδοση του και να βοηθήσει λίγο τον Σιμόες. Σε καμία από τις δύο φάσεις του παιχνιδιού. Κακό παιχνίδι από τον μικρό, ο οποίος φέτος έκανε πολύ καλή σεζόν.

Μάνταλος: Ο αρχηγός είχε διάθεση αλλά ήταν φανερά εκτός αγώνα. Δε βοήθησε επιθετικά, κάνοντας λάθος επιλογές όπως για παράδειγμα στη φάση που πάσαρε στον Αραούχο αντί για τον Λιβάια, ενώ δε βοήθησε ούτε ανασταλτικά τον Χουλτ και στη συνέχεια, μέχρι που βγήκε, τον Μπακάκη.

Μπακασέτας: Ουσιαστικά δεν μπήκε ποτέ στο ματς. Κάποιες σωστές μεταβιβάσεις στην αρχή και αυτό ήταν όλο κι όλο σε ό,τι αφορά τη συνεισφορά του επιθετικά. Η κακή του βραδιά, άλλωστε, φάνηκε και από την πολύ άσχημη εκτέλεσε φάουλ στο τέλος του πρώτου μέρους.

Αραούχο: Φόρτωσε με κάρτα τον Κάμπος στο 6', είχε καλή φάση στο 11΄, φόρτωσε με κάρτα τον Κρέσπο στο 45', οδήγησε στην αποβολή τον Μαουρίσιο στο 80', είχε καλό σουτ στο 82' και πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 89'. Ο Αργεντίνος, χωρίς να έχει βοήθειες ουσιαστικά, το πάλεψε με κάθε τρόπο.

Λιβάια: Είχε το πρώτο σουτ του ματς από καλή ατομική ενέργεια στο 6', ενώ στο 11' έφτιαξε την ευκαιρία του Αραούχο. Ο Κροάτης ήταν ορεξάτος και προσπαθούσε για το καλύτερο μπροστά, αν και δεν έπαιρνε -όπως και ο Αργεντίνος- καμία βοήθεια από τους συμπαίκτες του. Σε αυτές τις συνθήκες, ό,τι μπορούσε έκανε.

Γκάλο: Μπήκε αντί του Χουλτ και ήταν καλύτερος, σίγουρα δημιουργικά, τόσο από τον Σουηδό όσο κι από τον Μπακάκη που έπαιζε ως εκείνο το σημείο στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο 76' έκανε και μια καλή σέντρα για τον Γιακουμάκη.

Χριστοδουλόπουλος: Αντικατέστησε τον Μάνταλο αλλά η αλήθεια είναι ότι δε φάνηκε αυτή τη φορά. Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες αλλά δεν του βγήκε.

Γιακουμάκης: Στο 76' δεν έπιασε καλά την κεφαλιά, αν και δεν ήταν εύκολο, μετά τη σέντρα του Γκάλο. Εδωσε τις μάχες του με τους αμυντικούς του ΠΑΟΚ από την ώρα που μπήκε ως αλλαγή.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα