Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον τελικό

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον τελικό

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον τελικό

bet365

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον τελικό του Σαββάτου και αναχωρεί το απόγευμα της Πέμπτης για την Αθήνα, με όλους τους ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με μια προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα της Πέμπτης αναχωρούν για την Αθήνα ενόψει του τελικού.

Πιο αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Την τελευταία του προπόνηση στην Θεσσαλονίκη πριν τον μεγάλο τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, πραγματοποίησε ο Δικέφαλος το πρωί της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές πάνω στον τομέα της τακτικής ενόψει της επικείμενης μάχης, μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια.

Το απόγευμα της Πέμπτης (10.05) ο Δικέφαλος θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία για την Αθήνα. Στην αποστολή συμμετέχει ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Την Παρασκευή (11.05) στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, η συνέντευξη Τύπου του Δικεφάλου πριν τον τελικό. Το παρών εκτός από τον προπονητή του ΠΑΟΚ θα δώσει και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια , ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών, ενώ για τις 19:00 είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση της ομάδας, όπου παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την έδρα του αγώνα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα