Ο Γραμμένος στον Περέιρα: «Διάλεξε όποιον διαιτητή θες»!

Ο Γραμμένος στον Περέιρα: «Διάλεξε όποιον διαιτητή θες»!

bet365

Ο Βίτορ Μέλο Περέιρα συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Γραμμένο, με τον πρόεδρο της ελληνικής Ομοσπονδίας να του λέει πως δεν έχει καμία εμπλοκή με τον τελικό του Κυπέλλου και πως ο επικεφαλής της ΚΕΔ / ΕΠΟ μπορεί να διαλέξει όποιον διαιτητή θέλει.

Το μεγάλο «ραντεβού» μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στη φετινή σεζόν συγκεντρώνει τα βλέμματα και το κλίμα θυμίζει ήδη pregame, για καλούς και για κακούς λόγους.

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν τους ιθύνοντες της ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του αγώνα είναι ο διαιτητής, που θα οριστεί ως «άρχοντας» της αναμέτρησης και θα κληθεί να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο, όπως αυτό έχει διαμορφωθεί μετά τα όσα αλησμόνητα συνέβησαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Τούμπας μεταξύ των δυο «Δικέφαλων».

Έτσι, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, συναντήθηκε με τον αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, με τους δυο άνδρες να συζητούν για το μεγάλο παιχνίδι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες σχετικά με την κουβέντα, ο Γραμμένος ξεκαθάρισε προς τον Περέιρα ότι δεν θα εμπλακεί στο θέμα του διαιτητή για τον τελικό του Κυπέλλου.

«Δεν θα εμπλακούμε καθόλου. Δεν είναι δικό μας θέμα. Εσύ διάλεξε όποιον διαιτητή θέλεις. Στο αφήνουμε εν λευκώ. Διάλεξε εάν κρίνεις ακόμα και μη Έλληνα διαιτητή. Είναι ένα δικό σου θέμα», ήταν η ατάκα από τον κ. Γραμμένο προς τον κ. Περέιρα, με τις ημέρες να παιρνούν και να μένει να φανεί αν αυτό θα αποτελέσει νέο σημείο τριβής μεταξύ των δυο ομάδων. Ο κ. Γραμμένος απλώς ζήτησε να μην διαρρεύσει το παραμικρό και να βγει απόφαση την Πέμπτη από την ΚΕΔ / ΕΠΟ.

Update: Από το Υφυπουργείο Αθλητισμού δεν υπήρξε καμία σχετική ενημέρωση ή τοποθέτηση μέχρι αργά το μεσημέρι της Τετάρτης. Το ίδιο και από την ΕΠΟ σχετικά με τις πληροφορίες για ξένο διαιτητή στον τελικό.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα